10 serier til mænd, som de ELSKER, og kvinder ikke kan snuppe

Der ER bare forskel på mænd og kvinder. Her kan du se, hvilke 10 serier til mænd, de bare ELSKER, og som kvinder ikke kan snuppe

author
Freya Bjørnlund

Kender du det med, at du gerne vil se en serie med din kæreste, men I bare SLET ikke kan blive enige om, hvad I skal se? Det er, som om der nærmest findes serier til mænd og serier til kvinder – hans seriesmag er i hvert fald bare IKKE den samme som din. Og det er jo ikke hver dag, du kan tvinge din kæreste til at se romantiske film på Netflix.

Nu viser det sig faktisk, at der er nogle serier til mænd, som kvinder slet ikke bryder sig om. Det kan man se på hjemmesiden IMDb, hvor man kan give film og serier stjerner, alt efter hvor gode, man synes de er. Og selvom langt de fleste mænd og kvinder er enige om, hvad der er gode serier, og hvad der er dårlige, så er der altså nogen, vi slet ikke kan blive enige om. Her er listen over de serier, som mænd og kvinder har været mest uenige om, når de har givet stjerner. De her serier er dem, som mænd meget bedre kan lide end kvinder. Der findes selvfølgelig også en liste over serier, som piger ELSKER og fyre HADER.

Og helt ærligt? Så er der altså ret mange på denne her liste, som vi slet ikke kender til. Altså, som vi aldrig har hørt om. Måske er det fordi, det kun er serier til mænd og altså kun dem, der ser dem?

Læs også: Find ud af, hvilken serie du skal se ud fra dit stjernetegn

10 Seinfeld

Kvinders score: 8,4

Mænds score: 9,0

9 Californication

Kvinders score: 7,8

Mænds score: 8,4

8 Mr. Show with Bob and David

Kvinders score: 7,8

Mænds score: 8,4

7 Curb Your Enthusiasm

Kvinders score: 8,1

Mænds score: 8,8

6 South Park

Kvinders score: 8,1

Mænds score: 8,8

5 Entourage

Kvinders score: 7,8

Mænds score: 8,6

4 Eastbound & Down

Kvinders score: 7,5

Mænds score: 8,3

3 Blue Mountain State

Kvinders score: 7,5

Mænds score: 8,4

2 Trailer Park Boys

Kvinders score: 7,5

Mænds score: 8,5

1 O Mecanismo

Kvinders score: 7,9

Mænds score: 9,0 https://www.youtube.com/watch?v=80NBF4O-guM