10 sexede steder, du burde overveje at få en tatovering

Foto/ Shutterstock

author
Emilia Jacobsen

Er det ikke, som om man enten er til tatoveringer eller ikke er? Jeg synes altid, jeg enten hører ‘ej, det kunne jeg aldrig drømme om’ eller ‘ej, jeg kan ikke stoppe’. Jeg har kun en enkelt tatovering og ved, at jeg ikke skal have flere. Men det betyder ikke, at jeg ikke en gang imellem bliver fristet. Klik videre, og tjek ud, om du bliver lidt fristet, når du ser de ti sexede tatoveringer, vi har fundet til dig.

LÆS OGSÅ: 8 tatoveringer med frugtmotiv, du burde overveje at få

1 Sexede ben

Faktisk har de sexede tatoveringer ikke så meget med selve motivet at gøre. Det er nemlig mere sammenhængen mellem motivet og placeringen af dem, der gør det sexet. Tjek selv, hvor sexet det ser ud med sådan en skrift fra anklen og op bag på benet. Så gælder det bare om at finde på noget at skrive.

2 Advarsel: Boob i fokus

Bryster er da sexede, ikke? Så hvorfor ikke placere et sexet motiv lige nær brystet. Det kunne for eksempel være en rose som nedenfor.

3 My heart will go on

Eller hvad med et enkelt, fint hjerte?

4 Imellem boobies

Din sexede tattoo kan også placeres lige mellem brysterne. Det ser da virkelig flot og sexet ud, hva’? Nærmest som et smykke.

5 On the side

Hvis du ikke har lyst til at have en tatovering så tæt på dine bryster, er det mindst lige så sexet at placere den på siden af kroppen for eksempel stadig i brysthøjde. Motivet kan blot være noget, du synes, er cute, sexet eller smukt.

6 De sexede kraveben

Et andet virkelig sexet sted på kroppen er ved kravebenene. Der er bare et eller andet skrøbeligt over det, som mange finder sexet. Vælg dit yndlingsmotiv, og placer det ved kravebenene som nedenfor.

7 My hips don’t lie part I

Vi kan ikke snakke sexede tatoveringer uden at vise nogle, der er placeret ved eller på hoften. Det er frækt og sexet og ikke mindst skjult til daglig…

8 My hips don’t lie part II

Motivet behøver slet ikke at være vildt eller stort. Det kan være så simpelt som en enkel sætning.

9 My hips don’t lie part III

Men på den anden side kan det jo også være, du er til det lidt vildere. Og så må motivet nedenfor da lige være noget for dig. Wowsi!

10 I’m bringing sexy back

Ja, en ryg kan også være sexet, specielt hvis du placerer en sofistikeret tatovering som nedenstående. Måske du har et citat, du længe gerne har villet have som tatovering? Så er det her en oplagt mulighed for at gøre den sexet.