10 situationer, du kender, når du er i byen med din veninde

En god bytur med veninden indebærer helt sikkert de her ting

author
Emilia Jacobsen

Okay, vi har fået fastslået, at du og din veninde er rimelig besatte af hinanden, og derfor sker det da også, at I tager i byen sammen en gang imellem. Det er som om, der er flere ting, der går igen hver gang, I er fulde sammen og er i byen. De ting har vi samlet til jer i denne artikel. Er det mon noget, du kan genkende, når du har en bytur med veninden?

1 I drikker for mange shots

Det er dømt til at gå galt, når der kommer shots på bordet. Man kan jo ikke bare bestille et enkelt, så derfor lines der ti op på række, og der snupper I lige fem hver. Og så kan det da godt være, I lige kommer til at købe ti mere senere… og måske ti mere igen. Det må stoppe nu!

2 I gør helt sikkert noget pinligt

Der er ingen tvivl om, I på et eller andet tidspunkt i løbet af aftenen eller natten gør noget pinligt. Men i det mindste gør I det sammen, og det er sikkert ikke pinligt i momentet, men først dagen efter, når I kommer i tanker om det. Og så kan I jo bare grine af det, for sket er sket.

3 I har et øjebliks drama

Ingen bytur uden drama. Dramaet opstår muligvis også mellem jer og nogle andre, men oftest vil der altid være et lille øjebliks drama mellem jer to. I bliver enten sure på hinanden eller kede af det over noget, og det kommer altså tydeligt til udtryk. Der er ingen, der kan stoppe tårene eller surmuleriet – kun jer selv. Nogle gange varer det længe, andre gange er I ovre det i løbet af nul komma fem.

4 I går ikke på toilettet uden hinanden

Nå ja, men er det noget nyt? Det gør I sikkert heller ikke til daglig, men det er endnu mere ekstremt, når I er i byen. Den eneste grund til ikke at gå sammen på toilettet er, hvis I har et bord, I bare ikke MÅ miste. Men så skal den anden altså også virkelig skynde sig, så man ikke sidder og ligner en loner.

5 I får ondt i fødderne på grund af dansegulvet

Dansegulvet er aldrig tomt, og det er jeres fortjeneste. I kan jo ikke gøre for, at alle jeres yndlingssange bliver spillet, vel? Og jo, I kan nok ikke gå dagen efter, men I skal jo alligevel ligge og stene med tømmermænd – det var det hele værd.

6 I får en masse nye “venner”

Øhm, siden hvornår er I blevet SÅ sociale? Der er ikke den person på baren eller klubben, som I ikke bliver venner med. Samtlige mennesker er pludselig jeres bedste venner, og I udveksler mange grin med hinanden og har dybe samtaler hele natten. Det er heller ikke mærkeligt, hvis der er et par venneanmodninger på Facebook dagen efter…

7 I gejler hinanden op til, at natmad er den bedste idé

Nu levede I lige så sundt, altså hvis man ser bort fra al den alkohol, I har indtaget på aftenen. Men I kan simpelthen ikke have en bytur uden natmad, om det så er kebab, McD, pizza, hotdog eller noget helt femte – det er i hvert fald ikke en salat fra Seven, det ved vi alle sammen godt. Natmad skal der til, og det er bare LÆKS! Også i toilettet dagen efter…

8 I erklærer jeres kærlighed til hinanden

I holder så meget af hinanden, og det er ikke sikkert, I får det sagt nok i hverdagen, men det får I da i hvert fald rettet op på på byturen. Der lægges ikke låg på noget som helst, og det kan sagtens ske, at I sidder og tudbrøler over, hvor meget I elsker hinanden, og hvor skønt det er at være veninder. Åh ha, den kærlighed.

9 I glemmer, hvor I stillede jeres cykler

‘Øhm, hvordan kommer vi hjem?’. I kan simpelthen ikke huske, hvor I stillede jeres cykler, og nu er I jo på femte bar den her aften. Derfor bliver I nødt til at gå hele ruten tilbage og tjekke hvert sted for, om jeres cykler liiiige skulle være der. Det er en næsten umulig opgave, men måske lykkedes det på et tidspunkt.

10 I kommer senere hjem, end det var meningen

Det var noget med, at I først på aftenen aftalte, at I skulle være hjemme senest klokken to? Det går ikke. I kan IKKE aftale det, for det bliver aldrig sådan. I ender jo altid med at slendre hjemad klokken syv om morgenen. I ved det, vi ved, alle ved det.