Ting du gør, når du fryser

Hverdag

10 skøre ting du gør, når du fryser

Rebeca Pons

Af Rebeca Pons Skrevet den november 15, 2016

Drømmer du også om sommer, bikinier og iskolde drinks? For slet ikke at tale om lækre outfits. Hvornår kan vi få lov til at se godt ud igen? Lag på lag, mormor-trusser og UGG’s klæder ingen.

1 Du trøster dig selv med junkfood lidt for ofte

Det er pisse koldt, du har ondt af dig selv, og der er lang tid til bikinisæsonen starter. Så hvad er bedre til at gøre dig i godt i humør end en pose chili cheese tops og en big mac? Intet andet end det. Jo, så skulle det lige være en stor omgang bland-selv-slik, tak.

2 Du har så mange lag på, at det ligner, at du har taget 20 kg på

Lige meget hvad du gør, føler du ikke, at du kan få varmen. Så du tager flere og flere lag tøj på. Til sidst ligner du Michelin-manden, og du går som et børnehavebarn i en flyvedragt – med både arme og benene ud til siden, mens du går af sted, som havde du skidt i bukserne.

3 Du har fundet dine UGG’s frem fra gemmerne – selvom de er lidt kikset

Men de føles som sutsko, og det føles som at gå på skyer. Og det er lige det, du har brug for i kulden. Fuck om det er pænt. Bekvemmelighed længe leve!

4 Du tager aldrig din hue af

Den klæder dig ikke, men du er ligeglad. Vi lærte alle i biologi i folkeren, at man holder på varmen ved at gå med hue. Så den hue forlader ikke dit hoved. Ikke før til forår.

5 Du drikker kun te for at optø dine hænder på kruset

På med et tæppe og så en kop te i hænderne. Egentlig ikke fordi du har lyst til at drikke den kop te. Den når altid at blive kold igen, fordi du glemmer at drikke den. Men du elsker at bruge den til at varme dine hænder. Aah…

6 Du går i mormor-trusser i stedet for g-streng

Du foretrækker ellers normalt en lille g-streng, men det er koldt som bare pokker, og du har brug for at få varmet din numse så meget som muligt. Du har hele sommeren til at være sexet, nu handler det bare om at få varmen. Det gælder om at have sine prioriteter i orden.

7 Du bader i en time ad gangen

Bare fem minutter mere. Bare to minutter mere. Bare et minut mere. Gisp! Hvorfor skal det også være så koldt, når du træder ud af badet? Sikke en shoppetur du kunne have været på, for de penge der nu går til vandregningen. Øv!

8 Du føntørrer dit hår bagefter for at få varmen

Så snart du er hoppet ud af badet, flygter du over til føntørren for at få varmen. Jo, det er da meget smart at få tørret håret her om vinteren, men det er 100 procent for at slippe for at fryse.

9 Du går med leggings under dine bukser

Det kan godt være, at det ser og føles lidt skørt. Men du slipper for at fryse, og hey, det er altså det hele værd.

10 Din taske er fyldt med læbepomader

Dine læber er nemlig konstant tørre.  Din taske formår at sluge alle læbepomader, som du ejer. Før du ved af det, ligger der fem læbepomader i din taske. Alle med hver deres smag – lækkert!

Mere om