10 små tatoveringer, du kan få på under 10 minutter

Find inspiration til små tatoveringer, der tager under 10 minutter at få lavet

Foto/ Shutterstock

author
Sara Elisabeth Nedergaard

Vi ELSKER fine, små tatoveringer. Hvis du er Disney-fan, har du sikkert allerede set disse fine Disney-tatoveringer. Og der er selvfølgelig også inspiration til dig, der elsker Harry Potter. Kunne du godt tænke dig at få en tatovering, men er lidt bange for smerten? Så kan du måske overveje at få en lille tatovering, der tager under 10 minutter at få lavet.

For det GØR altså bare lidt ondt at blive tatoveret. Men med små tatoveringer er det heldigvis hurtigt overstået. Måske har du allerede luret lidt på disse 10 små tatoveringer?

Du kan finde mere inspiration i disse 10 fine, små tatoveringer, der med garanti tager under 10 minutter at lave. Hurtigt ind, hurtigt ud – og så har du et smukt minde på din krop for life.

Læs også: Det mest smertefulde sted at blive tatoveret

1. Et lille lyn

Denne fine, lille tatovering er både til dig, der elsker Harry Potter, er lidt rock’n’roll … Eller bare elsker lyn. Er den ikke bare cute? Og af små tatoveringer er det her klart en af dem, der er hurtigst at lave med nålen.

https://www.instagram.com/p/BwkUhPenGme/

10. Til vildbassen

Små tatoveringer på nummi er altså både lidt sjovt og lidt sexet. Hvis du tør, kan du springe ud i at få denne her. Vi synes, den er lidt sej.

Læs også: 10 sexede steder, du burde overveje at få en tatovering