10 tatoveringer, der er perfekte til dig og din bedste veninde

Hvis I er bedste veninder for evigt, kan I forevige det med en tatovering

author
Emilia Jacobsen

En bedste veninde er en, der altid er der for dig. En bedste veninde er en, du ikke kan leve uden. En bedste veninde er en, der ved alt om dig. En bedste veninde er en, du vil slippe alt for. Hvis du bare ved, I kommer til at være bedste veninder for evigt, har du måske lyst til at forevige jeres venskab. Så er en tatovering da oplagt, for den kan jo symbolisere jeres helt specielle forhold. Klik videre og bliv inspireret.

1 Altid mulighed for at snakke sammen

En cute tatovering som den her er da virkelig et billede på, at I eeeeeelsker at snakke og altid har mulighed for det. Og så er i connected gennem snoren – det er perfekt.

2 Intern kærlighed

Hvad bruger I allermest tid på, når I er sammen? Måske drikker I altid liiige et lille glas vin, eller måske har I altid gået i byen sammen. Så er den her altså oplagt! Og oven i det også ret sjov.

 

3 Kongruens

Kongruens betyder overensstemmelse, og symbolet ser ud som herunder. Det er da et sødt, lille symbol på, at du og din bedste veninde er sammen om alt og ens på mange punkter.

 

4 Humor og kærlighed

Hvis du og din bedste veninde har et forhold, hvor humor vægtes højt, er den her tattoo altså genial til jer.

 

5 Never ending story

Hvor mange minder har du lige med din bedste veninde? Uendelig mange, ikke? Og ved du hvad? De slutter aldrig, og derfor er de her citationstegn perfekte.

 

6 Yin og yang

Hvad mere perfekt og sigende for jeres forhold end symbolet for harmoni og balance? Wow!

 

7 Jeg elsker dig til månen og tilbage

Hvis I ikke er så meget til klicheer, men det alligevel altid bare er dem, der er bedst, så prøv at se her. 477.800 er nemlig den afstand i miles, der er fra jorden til månen og tilbage igen. Det bliver da ikke mere unikt og betydningsfuldt.

 

8 Pinky swear

I har garanteret lovet hinanden evigt venskab og måske endda lavet en lille pinky swear på det. Nu kan I forevige jeres løfte.

 

9 Personligt præg

Få tatoveret lige præcis det, I har lyst til – og få så blot en hver af samme slags. Det kan jo sagtens være et minde, I har sammen, men det kan også være et motiv, I bare godt kan lide.

 

10 Forever and ever and ever

Jeres venskab skal selvfølgelig varer evigt, og den perfekte måde at vise det på, er da med et evighedssymbol.