10 tegn på, at du er i et forhold med din veninde

author
Emilia Jacobsen

Er du og din veninde besat af hinanden? Så kommer I helt sikkert også til at gøre ting, som man også gør, når man er i et forhold. Ergo, du er i et forhold med din veninde. Ja, ja, I behøver ikke at være lesbiske og kærester, men I gør altså ting, kærester også gør sammen. Sådan er det bare med en tæt veninde, og det er da kun hyggeligt. Klik videre og se, om du kan genkende dig og din veninde.

1 I nusser hinanden

Hun lægger armen frem, og du tænker: ‘Hvad vil hun?’. Men du ved jo egentlig udmærket, hvad hun er ude på. Hun vil nusses. Så kommer du i tanker om, at ‘noget for noget’-reglen gælder. Så hvorfor ikke nusse hende først, for så ved du, at du får tilbage bagefter. Aaaarh. Det er nu en rar følelse.

 

2 I holder i hånd

Om I er ude at shoppe, ser gyser eller er i byen, så skal der altså holdes i hånd eller i arm. Det giver en tryghed, og så er det bare skidehyggeligt. Næste gang du går op og ned ad shoppinggaden, så kig dig omkring og se, hvor mange veninder der rent faktisk går hånd i hånd. Kærlighed all over.

 

3 I ser hinanden hver dag

Tja, hvorfor ikke? Der er da ikke nogen grund til ikke at se hinanden hver dag. I bliver kun gladere, fordi I får lov at bruge tid sammen med en af jeres yndlingspersoner. Tænk engang, hvor lidt du ville smile og grine, hvis ikke du så din veninde hver dag. Det er helt klart det værd.

 

4 I er baggrunden på hinandens telefoner

… for så bliver du glad, hver gang du kigger på telefonen – a.k.a hele tiden. I kan også godt finde på at have nøjagtig det samme billede som baggrund. Det kunne for eksempel være det fra Roskilde i sommer eller det fra din fødselsdag, hvor I ligner to tosser. Gode minder er fantastiske at kigge på hele tiden, så selvfølgelig skal I være hinandens baggrund.

 

5 I savner hinanden

Godt nok ser I hinanden hver dag, men det betyder ikke, at I ikke kan savne hinanden. Næh, for der er jo ligesom nogle timer om dagen, hvor I ikke ses. Og lige netop dér er der masser af tid til savn. Æv æv æv, hvis bare I sad hjemme i sofaen med guf og serie og hyggede lige nu. Så er det jo godt, at I altid kan tælle ned, indtil I skal ses igen.

 

6 Jeres forældre har mødt hinanden

Altså I kan jo nærmest kalde hinandens familier for svigerfamilier. I ser dem i hvert fald rigtig ofte, og de har også mødt hinanden. Og de hyggede sig, ja, de gjorde så. Måske de endda har aftalt at mødes igen?

 

7 I er hinandens valentinsdate

Uanset om en af jer har en kæreste, kunne I godt finde på at være hinandens date på valentinsdag. Den dag er alligevel SÅ overvurderet, så hvorfor ikke fejre hinanden og jeres venskab i stedet? Der er i hvert fald noget at se frem til om et halvt års tid. Ellers kan I jo også bare selv vælge en hvilken som helst dag at fejre jeres kærlighed på.

 

8 I ringer til hinanden som det første

Der er sket noget stort i dit liv, og den første, du ringer til, er din veninde. Hun skal vide ALT. Det kan også være, hvis du er ked af det – så er det helt klart hende, du tager fat i. Nogle gange kan I også bare finde på at ringe for at snakke, og det kan snildt ende med et par timers plapren. I løber nemlig aldrig tør for samtaleemner.

 

9 I giver blomster og gaver til hinanden

…af den ene grund, at I fortjener det. Det kan være ‘bare fordi’-gaver, det kan være ‘tak’-gaver eller selvfølgelig fødselsdagsgaver. Det er lige meget, hvad årsagen er – hvis der er nogen, der er værd at bruge penge på og værd at se blive glad, så er det din veninde. Og du har det jo på samme måde, når du får noget af hende, også selvom hun slet ikke behøvede at gøre det.

 

10 I har kysset hinanden

Vi kan vist ikke komme uden om, at der på et eller andet tidspunkt er sneget sig et kys ind. I var i byen, og det endte lidt fuldt, så der skulle selvfølgelig et fuldemandskys til. Det kan også være, det bare har været et lille kys på kinden eller et tantekys på munden. Uanset hvad er et kys lig med kærlighed, så det er da bare skønt.