10 ting, der er det værste ved at være kvinde om sommeren

Foto/ Shutterstock

author
Mathilde Brandborg

Du står foran din cykel og skal til at låse den op, fordi du er på vej til en aftale, du har med din veninde. Det er sommer, solen skinner, og du har din nye denimnederdel på. Du ser pissegodt ud. Men så sætter du dig op på din cykel, og pludselig bliver hele situationen til et ufrivilligt stripshow. Fuck, hvor irriterende. Det er noget af det værste ved at være kvinde om sommeren.

1. Nederdelen blotter alt

Nederdelen er jo som sådan et ret skønt koncept. Desværre fungerer de bare ofte bedre i teorien end i praksis. Tanken om en stram, flot, semi-kort denimnederdel er god, men kun lige indtil du sætter dig ned og flasher dit undertøj. Altså, det er jo ikke, fordi det kommer bag på nogle, at du har undertøj på, men nogle ting, vil man bare gerne holde mest for sig selv – blandt andet sin vajayjay.

2. Svedige bryster

Man behøver ikke at have ret “lange patter”, for at der kan samles lidt fugt under dem. Det er så nederen at svede under sine boobs. Der kan man godt blive lidt træt af, at mænd bare kan lalle rundt med bar overkrop og rødvinspatter, helt uden at der bliver lagt særligt meget mærke til det.

3. Slidsår på lårene

Friktion i sommervarmen er en bitch. Det kan være rimelig smertefuldt at lade sine lår forene i en kærlig romance under en kjole. Lår, der gnider mod hinanden, er ikke rart. Fuck, det er noget af det værste ved at være kvinde om sommeren. Godt, der findes talkum.

4. Hår i isen

Softice, softice, softice – hvorfor er du så god? Eller, hvorfor er du så klistret? Og hvorfor skal mit hår sidde fast i dig? Øv.

5. Toiletbesøg

Sommer er for nogen lig med socialt samvær omkring alkohol. Desværre er alkohol yderst vanddrivende. Og det der med at skulle tisse, imens man sidder i en rundkreds og nyder solnedgangen med alle sine bedste venner midt på stranden, det er bare for nederen. Det samme gælder i øvrigt på ALLE festivaler. Selvfølgelig kan det være, at du er ligeglad med, hvor du skal lade dit vand, men det ville bare være lidt nemmere at have en diller i de situationer.

Læs også: 5 ting, du aldrig skal gøre på en festival

6. Hår på kroppen

Hvad enten du lader håret gro eller fjerner det, så er det sgu lidt irriterende i sommervarmen. Lader du det gro, kan det hurtigt blive lidt ubehageligt, fordi det fungerer som en form for isolering. Barberer du det, er det et evigt projekt at holde det nede.

7. Smeltet ansigt

Nogle af os kan godt lide at fyre lidt makeup i ansigtet, inden vi skal møde verden. Men hvis du har glemt den vifte, du købte i Alanya, da du var otte, kan det godt blive lidt anstrengende, når dit ansigt begynder at smelte i varmen.

8. Menstruation

Som om det ikke kan være slemt nok i sig selv at have trusser på, så skal du nu også lige afværge en rød flodbølge fra at suse ud imellem dine ben. Og hvad er bedre end en solid vatpolstring i skridtet i 33 graders varme? Øhh -ALT!

Læs også: Sådan får du din menstruation til at slutte tidligere

9. Hår på hovedet

Mange kvinder har langt hår på deres hoveder. Og ligesom med hår i armhulen fungerer hår på hovedet også som en god isolering. Det er jo ulideligt at have langt hår i varmen.

Læs også: 4 frisurer der er perfekte, når du skal på stranden

10. Tanlines

Mænd får også tan lineswe know. Men det er bare lidt noget andet, når man har haft bikini på. Især, hvis du har anskaffet dig sådan en mega sexet ting med en masse stropper og spænder. Så er du næsten sikker på at ligne et flag efter to dage på stranden.