12 SUPERirriterende ting, alle piger oplever hver dag

Piger oplever irriterende ting hver dag, bl.a. at strømpebukserne løber

author
Emilia Jacobsen

Det kan godt være, DU ikke oplever alle de her ting hver dag, men en eller anden pige derude oplever dem i hvert fald på et eller andet tidspunkt i løbet af dagen. Og kan du måske ikke også kende samtlige ting på listen? For eksempel når strømpebukserne løber, eller du bliver en panda, når det regner …

Læs også: 8 ting, mænd siger, som er megairriterende

1 Hul i strømpebukserne ved storetåen

Åh Gud, det er nok en af de mest ubehagelige følelser EVER! Den måde, strømpebukserne nærmest spænder omkring storetåen på, aaaargh.

2 Håret sidder fast på læberne

Du har lige taget læbepomade på, og nu skal du gang på gang fjerne dit hår fra læberne, fordi det sætter sig fast. Det er jo for helvede ikke lim, du har puttet på læberne! Men det tror, dit hår altså åbenbart.

3 Panda, når det regner

Pandaer er søde, men de er altså ikke så søde, at du gerne vil ligne en, vel? Men det skal regnen da nok sørge for alligevel …

4 Ugler i håret

Det kan godt være, at ugler i håret er et gammelt udtryk, men det gør ikke problemet mindre i dag. Det kan tage en eeeeevighed at rede sådan en filtret hårtot ud, og det gør simpelthen SÅ ondt.

5 Filtret halskæde

Det er ikke kun håret, der kan blive filtret. Hvor mange gange har du ikke lige oplevet at skulle filtre en halskæde ud, fordi den har leget kluddermor? Tricket skulle være at blive ved med at nulre ved punktet, hvor den er filtret sammen. Men det virker altså ikke hver gang …

6 Smadret neglelak, LIGE efter den er lagt

Det er bare SÅ irriterende, men nærmest helt umuligt at undgå.

7 BH-stroppen falder ned

… Og ned, og ned, og ned. De bliver åbenbart slappe med tiden … Men vidste du, at problemet med den slappe BH-strop faktisk kan løses med en papirclips? Det kræver, at du også har en top eller stropbluse på. For det, du skal gøre, er nemlig at bruge en papirclips til at sætte BH-stroppen sammen med stroppen på din top. Ja, faktisk som om det var to stykker papir, du satte sammen.

8 Strømpebukserne løber

Behøver vi overhovedet at sige mere? ALLE piger har vist oplevet, at strømpebukserne løber, og det må være et af de mest irriterende problemer, vi oplever.

9 Frygten for at bløde igennem

Ej okay, lige på nær, at vi også altid går rundt og er bange for, at vi allerede ER blødt igennem. But whyyyyyy? 

10 Mascarabørste i øjet

Nå ja, hvorfor ikke gå rundt med et rødt øje resten af dagen? Det var da lige det, du havde håbet på. Suk.

11 Elektrisk chok i håret

Det sker nok specielt om vinteren, men hooooold nu op, hvor er det irriterende, når ens hår bliver elektrisk! Heldigvis er der nogle løsninger på problemet, men virker det mon på alle?

12 Kjolen eller nederdelen glider op under cykeltur

Så bliv dog på din plads!

Ja, vi piger har det UTROLIG hårdt – det kan alle godt høre, ikke?