12 ting, du kender, hvis du er moren i jeres venindegruppe

der er altid en mor i en venindegruppe - er det dig?

author
Mathilde Brandborg

Enhver venindegruppe består af nogle forskellige roller. Én er en partyqueen, én er den fornuftige, én er den kreative, én er humørbomben, og én er moren.

Der kan være rigtig mange roller, men det er helt sikkert, at der altid er en, der er mor for resten af jer i jeres venindegruppe.

Hvis det er dig, der er moren i jeres venindegruppe, så kender du helt sikkert det der med, at du skal have lidt bedre styr på alting end resten af veninderne. Du har på en eller anden måde fået tildelt denne ansvarsfulde rolle. Eller snuppet rollen selv. Du kender nok disse 10 ting, hvis du er moren i jeres venindegruppe.

Bekymring

Halvdelen af dine SMS’er består af følgende sætning: “Giv lige besked, når du er kommet godt hjem!”

24-7

Du er blevet vækket klokken tre om natten af et opkald, fordi din veninde har haft kærestesorger.

En ægte mor

Du er rent faktisk begyndt at svare, når dine veninder råber “Moar!”.

Kærestekritiker

Det er ret stort, hvis din veninde introducerer dig til sin nye kæreste. De ved nemlig godt, at du er meget kritisk.

Kalender

Du er en omvandrende kalender. Du har altid styr på aftalerne – også dine veninders. Du må ofte huske dem på hvad, hvornår og hvor.

Doktor mor

På trods af din ikke-autoriserede viden inden for lægevidenskab, har du fået spørgsmålene: “Kan jeg godt tage min p-pille nu, selvom jeg glemte den i går?” og “Tror du godt, at jeg kan tage to Panodiler mere allerede?”

“Hun er bare lidt vred…”

Det er sket, at du har måttet undskylde dine veninders adfærd over for fremmede.

Tjek på tøjet

Du bliver altid nødt til at gå bagest. Du skal jo tjekke, om dine veninder har glemt at putte mærket ind under deres trøjer.

“Husk at drikke vand!”

Hvis I er i byen, så kan dine veninder være sikre på, at du i løbet af aftenen kommer løbende med et glas vand til dem. De skal jo huske at hydrere!

Ansvarlighed overgår alt

Du har givet en taxachauffør dræberblikket og tvunget ham til at tage din veninde med, selvom hun var meget, meget, meget fuld.

Hårholder

Du har tilbragt et utal af dine fester på badeværelser. For der er altid en af dine veninder, der har fået lidt for meget at drikke.

Koordinator

Det er dig, der står for bestilling af alting. Alt fra flybilletter, biografbilletter, gaver, mandestrippere og så videre.