15 tegn på, at du er afhængig af en serie

Find ud af, om du er afhængig af en serie

author
Annemarie Friis Persson

Bare lige ét afsnit mere … En sæson og tre afsnit efter: Hvad er søvn? Åååh, der er ikke noget som en god serie på Netflix. Men vi kan vist ikke komme uden om, at Netflix er vanedannende. Kan du genkende mindst fem af disse tegn, er du helt sikkert afhængig af en serie. Bare rolig! Du er ikke alene. Og det er da ikke den værste ting at være afhængig af, vel?

Læs også: Hun var afhængig af sex: Det betød det for hendes liv

1 Har du tømmermænd?

“Nej, jeg har bare været hjemme” (Which means: Jeg har set serier hele natten …) Lyder det bekendt, når du møder i skole eller på arbejde? Du sover aldrig, og det kan ses. Men hvad gør man ikke for et ekstra afsnit af sin yndlingsserie?

2 Du er asocial

Ingen kan konkurrere om din opmærksomhed. Netflix har din fulde opmærksomhed – du vil hellere blive hjemme og se serier end at ses med venner og familie. Du bliver måske endda hjemme fra skole.

3 Du holder dig

Du træder kun af på naturens vegne, når du VIRKELIG ikke kan holde dig længere. Du skulle jo nødig bruge tid på sådan noget pjat i stedet for den serie, du er i gang med.

4 Hvor som helst, når som helst

Thank god for the smartphone! Du ser Netflix, når du spiser, er på toilettet (din løsning på punkt tre), og når du er i bad.

5 Intet kan distrahere dig

Ikke engang eksaminer. På uni kan man heldigvis blanke … Husk på, at tredje gang er lykkens gang!

6 Amerikansk bruger på Netflix

Udvalget er bare større og nyere på den amerikanske Netflix, så selvfølgelig har du prøvet at oprette en bruger derpå.

7 Spoiler alert

Du er én stor spoiler. Du kan ikke vente på, at dine veninder eller kæreste har set serien færdig og kommer ofte til at spoile, hvad der sker. Også selvom det var en serie, du oprindeligt så med dem. Ups!

8 Folk i den virkelige verden skuffer dig

Du føler, du kender skuespillerne i serien personligt og kan faktisk bedre lide dem end folk i den virkelige verden.

9 Du ser serien på rekordtid

Du kan se en hel sæson af en serie på én dag. Det kommer selvfølgelig an på længden, men overdrivelse fremmer forståelse.

10 Are you still watching?

Hvis du er afhængig af en serie, har du ikke TAL på, hvor mange gange disse ord er poppet op på din skærm. Du lægger måske ikke engang mærke til dem længere.

11 Du skipper konsekvent introen

Hvem har tid til sådan noget pjat? Jo kortere intro, jo mere serie.

12 Du sulter hellere end at droppe abonnementet

“Sometimes I would watch Netflix instead of eating dinner. I felt it fed me more.” Abonnementet på Netflix er det sidste, der ryger.

13 Dit liv bliver meningsløst, når serien slutter

Seriens afslutning efterlader dig med et tomrum. Hvad skal nu få dig “ud” af sengen om morgenen?

14 Netflix-nyheder giver mening til dit liv

Hvis du er afhængig af en serie, har du selvfølgelig Netflix-appen på din telefon og får dagligt notifikationer om nye af afsnit og anbefalinger af nye serier, du skal se. Du får en lykkefølelse, når du ser notifikationen og smider det, du har i hænderne.

15 Netflix-rehab

Hvis du har indset, at du er afhængig af en serie, kan du finde på at afmelde dit abonnement for at komme ud af afhængigheden. Men ikke engang det kan gøre det. Du låner jo bare en af dine venners.

Læs også: 10 tegn på, at du er afhængig af bland selv-slik