17 hemmeligheder, fyre ALDRIG fortæller deres kærester

Foto/ Shutterstock

author
Sara Elisabeth Nedergaard

Der er nogle ting, vi piger aldrig fortæller vores kærester. Men har du egentlig overvejet, at fyre også har hemmeligheder? I en tråd på Reddit fortæller fyre, hvilke hemmeligheder de aldrig fortæller deres kærester.

1. Liderlighed

“Vores erektioner betyder ikke altid, at vi er liderlige. Min penis går op og ned, som den har lyst til.

– SchmittyWilkenson

Læs også: 6 hemmeligheder om sex, piger ville ønske, fyre kendte til

2. Åbenhed

“Mange fyre kan ikke altid lide at dele deres hemmeligheder. Og mange af os går rundt med angst og depression, men har ikke lyst til at tale åbent om det. Og faktisk kan vi blive irriterede, når kvinder vil snakke om det.”

– jamestar1122

Læs også: Sådan kan det være at leve med angst hver eneste dag

3. Langsomme

“Der er mange kvinder, der ikke forstår, at det tager længere tid for fyre at finde frem til, hvad vi føler. Meget længere tid end med kvinder. Giv os tid til at komme frem til det – og så bringer vi det på bane, hvis eller når vi vil snakke om det. Men kvinder skal stoppe med at presse på, for at vi skal være følsomme, siden mange af os ikke er lige så drevet af vores følelser.”

– MattTheAccountant

Læs også: Fyre hader at snakke med dig om denne ENE ting

4. Tis på bæ

“Nogle gange gør vi det til et spil at ramme lorteresterne i kummen med vores tisstråler.”

– iamsochok

Læs også: 6 irriterende og klamme ting ved offentlige toiletter

5. Frygt for at skræmme

“Nogle gange undgår vi at snakke til piger, fordi vi ikke vil skræmme dem. Det kan være, at jeg ser en pige, som har en sej trøje på. Men jeg vil ikke have, at hun tror, at jeg lægger an på hende. Derfor holder jeg mig væk, så hun ikke skal blive bange for den store fyr, der egentlig bare vil give hende en kompliment. Især, hvis vi er i en elevator eller et andet isoleret sted, hvor hun ikke kan løbe væk.”

– Hades621

Læs også: Flere og flere piger oplever denne skræmmende ting under sex

6. Sex er ikke alt

“Sex er ikke det eneste, vi vil have ud af et forhold. Jeg vil meget hellere være sammen med en kæreste, som forstår mig, og hvor vi kun har sex en gang i mellem, end at være sammen med en, hvor vi har sex hver dag, men hvor vi ikke har en følelsesmæssig forbindelse.”

– Annie_RU_Oakley

Læs også: SÅ mange gange om dagen tænker fyre på sex

7. Komplimenter

“Hvis du giver mig en kompliment om mit udseende, vil jeg huske det for evigt. Jeg har haft skæg lige siden, en pige i gymnasiet sagde, at jeg så godt ud med skæg. Så husk at give os komplimenter.”

– 01123581321AhFuckIt

Læs også: 6 komplimenter, du skal give din kæreste

8. Almindelige ting

“Nogle af os fyre kan godt lide at lave mad, gøre rent, gå med makeup og gå op i mode. Det betyder ikke, at vi har hemmeligheder og i virkeligheden er homoseksuelle.”

– Annie_RU_Oakley

Læs også: Hver tredje kvinde er gået på date for at få gratis mad

9. Ingenting!

“Fyre har en bestemt boks, som vores tanker vandrer ind i fra tid til anden. Det er en boks fyldt med ingenting. Så næste gang, du spørger en fyr om, hvad han tænker på, og han svarer “ingenting”, er den sikkert god nok.”

– AmericanPixel

Læs også: Det tænker han om din kropsbehåring

10. Bed ikke om dette

“Please, lad være med at sig til os, at vi skal mande os op. Mange af os har konstant fået fortalt, at vi skal mande os op. Især i barndommen, når vi har forsøgt at udtrykke vores følelser. Og at bede os om det vil tit få de gamle traumer op til overfladen.”

– Annie_RU_Oakley

Læs også: 10 myter om fyre, der aflives af fyrene selv

11. Man-spreading

“Når vi sidder med meget spredte ben, er det altså ikke en seksuel ting. Vi forsøger bare at undgå, at vores testikler bliver knust mellem vores ben.”

– csjackson17

Læs også: Fyre, der gør DENNE ting, har de mindste testikler

12. Det passer

“Vi fyrer ikke hemmeligheder og løgne af, når vi fortæller dig, at du ser godt ud uden makeup. Hvis vi siger det, mener vi det.”

– Krzysiuu

Læs også: 6 situationer, du kender, når du vågner op og har glemt at tage makeup af

13. Problemløser

“Når en kvinde kommer grædende til os, er vores første reaktion, at vi vil fikse problemet. Da det tit ikke er muligt, ville det hjælpe os rigtig meget, hvis kvinder sagde noget i retning af: “Må jeg lige få afløb for mine følelser et øjeblik?” – på den måde kan vi regne ud, at vi bare skal lytte fremfor at løse problemet.”

– realbadaccountant

Læs også: 10 ting, mænd gør, når du har slået op med dem

14. Alenetid

“Når vi gerne vil være alene, er det ikke, fordi vi ikke vil være sammen med DIG. Vi vil bare ikke være sammen med NOGEN lige nu.”

– aestusveritas

Læs også: Derfor bør du gøre ting ALENE, når du er i et forhold

15. Føle sig elsket

“Fyre vil også gerne føle sig elskede og attraktive. Jeg kan tælle på én hånd, hvor ofte en kvinde har givet mig komplimenter, inviteret mig ud eller andre ting i den dur.”

– BecauseIcantEmail

Læs også: 7 anderledes komplimenter, din kæreste vil elske

16. Onani

“Uanset, hvor ofte vi har sex med vores kæreste, vil vi stadig onanere, så snart vi er alene. Det er to helt separate former for udløsning.”

– First-Fantasy

Læs også: 6 hemmeligheder om kvinder og onani, du bare MÅ vide

17. Den lille ske

“Nogle gange vil vi altså også gerne være den lille ske.”

– fire_biscuit

Læs også: 6 ting, han tænker, når I ligger i ske