20 gode julegaver til maks. 150 kroner

20 bud på billige julegaver

author
Emilia Jacobsen

Billige julegaver hænger ikke på træerne – det kan nemlig være lidt besværligt at finde rigtig gode julegaver, der samtidig er til at betale. Du har sikkert ofte et budget, du skal holde dig indenfor, når du skal give julegaver, og nogle gange er det budget altså ikke særlig højt. Derfor skal du på udkig efter det, man kan kalde billige julegaver.

Læs også: 12 ANDERLEDES julegaver til kæresten

Vi har gjort det lidt lettere for dig, så her får du vores bud på 20 gode, men forholdsvis billige julegaver – altså til maks. 150 kroner.

1 Box quiz – 59,95 kroner

Dette lille quizspil er en perfekt og billig julegave til hvem som helst. Du kan nemlig vælge frit mellem en masse forskellige kategorier. På den måde kan du finde lige præcis den kategori, der passer til den person, der skal have gaven. Om det så er din far, søster eller kæreste. Køb det her til 59,95 kroner.

2 Mascara fra Nilens Jord – 145 kroner

Makeup er altid populært at give i julegave, og du kan sagtens finde en virkelig god mascara til maks. 150 kroner. Denne fra Nilens Jord er meget populær og er til en rigtig fin pris i forhold til, at den både er parfume- og parabenefri. Mascaraen er fra Matas og koster 145 kroner. Hvis ikke det har den store betydning for personen, du skal give gave til, findes der mange andre alternativer til maks. 150 kroner.

3 Herreskjorte – 149 kroner

Du kan faktisk snildt få fat i en pæn herreskjorte i god kvali. Denne er for eksempel fra Zalando og koster 149. Skjorten er 100 procent bomuld og er den perfekte julegave til en af mændene i dit liv.

4 Fin notesbog + lækker tus – 49,90 kroner

Giv en tænksom sjæl en rigtig fin notesbog som denne fra Bog & idé til 19,95 kroner. Så er der også plads til at give en lækker tus med, så det ligesom hører sammen og er helt klar til brug. Denne lækre tus er også fra Bog & idé og koster 29,95 kroner. En lille, hyggelig gave til en værdi af en flad halvtredser i alt.

5 Proptrækker fra Le Creuset – 129 kroner

En lækker proptrækker vil de fleste mænd i hvert fald blive glad for – og måske også nogle kvinder. Denne er både lækker i designet og i prisen – og så er det ovenikøbet et mærke, de fleste kender. Det er nemlig dem med de røde gryder … Køb proptrækkeren hos kitchenone.dk til 129 kroner.

Læs også: 3 fordele ved at drikke vin hver aften

6 Halskæde – 79,95 kroner

Nej, du kan ikke give en guldhalskæde, hvis du er på udkig efter billige julegaver. Men det betyder ikke, at du helt skal undgå smykker. Denne halskæde fra Pieces er for eksempel SÅ cute, og så koster den kun 79,95 kroner.

7 Plante – 119 kroner

Stueplanter er vanvittig populære og trenden bliver altså bare ved og ved og ved. Så hvorfor ikke give en plante i julegave? Det er ikke det letteste at pakke ind, men det er en mindre detalje. Denne Monstera er fra Ikea og koster 119 kroner.

8 Bog – 149,95 kroner

En bog er en klassisk julegave! De nyeste bøger koster ofte over 200 kroner, men hvorfor give det nyeste nye? Jussi Adler-Olsens nyeste bog “Selfies”, som er fra sidste år, koster 149,95 kroner i Bog & idé.

9 Kjole – 129 kroner

Kender du personen, du skal give en gave godt? Så kommer du langt med at ramme hendes stil med en cute kjole. Denne søde kjole er fra H&M og koster kun 129 kroner. Og den er altså i god kvali!

10 Brætspil – 139,95 kroner

Brætspil er oftest en gave i den dyre ende, og derfor er det måske ikke lige den gave, du havde tænkt dig at give, når nu du er ude efter billige julegaver. Men brætspillet her fra hyggeonkel.dk koster faktisk 139,95 kroner, så det er lige til at overkomme. Og så skulle det være ret sjovt at spille!

11 BH – 130 kroner

Hvad med at købe noget cute undertøj til din søster eller en god veninde? Det behøver på ingen måde være pricy – tværtimod findes der virkelig mange forskellige søde dele rundt omkring i tøjbutikkerne. BH’en her er fra Monki og koster 130 kroner.

Læs også: 3 tegn på, at din BH er for lille til dig

12 Malersæt – 137,95 kroner

Kender du en kreativ sjæl? Så skal personen da have et helt malersæt, som bare er lige til at gå i krig med. Denne akvarelfarveæske er fra Leokar og koster 98 kroner. Sammen med denne giver du selvfølgelig et lærred som dette til 39,95 kroner.

13 Tørklæde – 149,95 kroner

Et helt klassisk tørklæde går man sjældent galt i byen med. Det her er fra Jack&Jones og koster kun 149,95 kroner. Det findes desuden i flere farver.

14 Sofapude – 79,95 kroner

Hvem kan ikke altid bruge boligtilbehør? En smuk sofapude er lige sagen, og denne fra Jysk koster 79,95 kroner. Faktisk kan du købe to for 119 kroner – det er da et kup! Så hvis budgettet er til det, er det da en virkelig god idé.

15 Kagerulle – 79,95 kroner

Kender du en, der elsker at bage? Eller måske bare elsker at spise kage? Så er en kagerulle lige sagen. Endnu bedre er det, når den faktisk også er ret fin. Denne er fra H&M og koster 79,95 kroner. Du kan sagtens spice gaven lidt op ved at give en bagebog sammen med kagerullen, for eksempel denne fra Føtex til 30 kroner.

Læs også: 10 nemme og superlækre kager

16 Plakat – 109 kroner

Plakater findes med uendelige motiver og i meget forskellige størrelser. Det gør også prisen på dem meget forskellige. Der findes rigtig mange til maks. 150 kroner, så det er let at finde billige julegaver i plakatkategorien. Plakaten her er fra Desenio og koster 109 kroner.

17 Manicuresæt – 109,85 kroner

Saml dit eget lille manicuresæt, og giv det som en lækker forkælelsesgave til en, du holder af. Sættet kan eksempelvis indeholde en neglelak, for eksempel denne fra Matas til 49,95 kroner, en neglefil som denne til 19,95 kroner og en håndcreme som denne til 39,95 kroner.

Læs også: Sådan får du din neglelak til at tørre MEGAHURTIGT

18 Noget hjemmelavet – 0 til 30 kroner

Hvorfor ikke gå all in og bare lave noget hjemmelavet? Du kan eksempelvis lave en krukke, som er proppet med små noter, der fortæller, hvorfor du elsker personen. Snup et gammelt syltetøjsglas, som du selvfølgelig renser godt og grundigt. Klip nogle stykker papir ud, og skriv på hver af disse, hvorfor du elsker personen. Det kan være en masse små kærlighedserklæringer eller minder, der beskriver jeres kærlighed. Rul sedlerne sammen, og put dem i glasset. Pynt så glasset udenpå med en seddel, hvor der står “100 grunde til, jeg elsker dig”.

19 Armbånd – 79 kroner

Armbåndet her er en genial gave til din veninde, søster eller mor, som elsker et lille diskret smykke. Det er også en af de helt billige julegaver. Det er fra Pilgrim og koster kun 70 kroner.

20 Biograftur – 150 kroner

Et gavekort til et par biografbilletter løber hurtigt op, men hvorfor så ikke lave gavekortet selv? På den måde kan du lave et gavekort, der er beregnet til en biotur SAMMEN med dig. Du giver altså biobilletter og popcorn. En enkelt biografbillet koster omkring 90 kroner. Hvis I samtidig deler en menu med popcorn og sodavand, løber julegaven op i cirka 150 kroner.

Læs også: Denne julegave er perfekt til dig ifølge dit stjernetegn