3 tegn på, at du stiller ALT for høje krav til dig selv

Er du i tvivl, om du stiller ALT for høje krav til dig selv? Læs vores liste og blive klogere.

author
Sara Elisabeth Nedergaard

Det er altså ikke kun sociale medier, der påvirker dig meget mere, end du tror. Det er også aaalt muligt andet … Måske render du rundt og har en følelse af, at du skal være dygtig til ALT? Måske føler du ligefrem, at du skal præstere meget mere, end du egentlig kan overskue? Der er virkelig mange, der stiller alt for høje krav til sig selv. Er du en af dem?

Læs også: Tegn på, at du er afhængig af Instagram

Perfektionist

Du skal både skovle 12-taller ind, være en genial veninde OG en supergod kæreste. På samme tid. Og så skal dit hjem også ligne noget fra et boligmagasin – og din garderobe skal følge moden. Sådan tænker mange af os. Men du KAN ikke stille så høje krav til dig selv. Måske er det på tide at prøve at slappe lidt af en gang imellem? Faktisk kan det være sundt at være doven nogle gange.

Tynd, tyndere, tyndest

Det er godt at bevæge sig og træne regelmæssigt. Men det kan også blive FOR meget. Hvis du er på fornavn med personalet i dit fitnesscenter, er du der nok liiiidt for ofte. Hvis du føler, at du SKAL træne to gange om dagen, syv dage om ugen, burde du måske skrue lidt ned … Og de der modeller med ALT for redigerede billeder på Instagram..? De er slet ikke ægte. Så de høje krav, du stiller til dig selv, skal du prøve at glemme. Det er dumt at sammenligne sig med andre. Og ALLE er jo i virkeligheden perfekte og smukke – OGSÅ DIG!

Carpe diem!

Hvis du konstant føler, at du skal være supertjekket og et skridt foran alle andre, lever du aldrig i nuet. Der vil altid være et Instafoto, der skal postes eller lidt opvask, der skal tages. Ville det ikke være skønt at stoppe lidt op og nyde livet i stedet for? Det kan måske virke svært. Men nogle gange hjælper det at lægge mobilen lidt væk, droppe fitness for en dag og bare være i nuet. Carpe diem! Hvis du simpelthen ikke ved, hvordan man er doven, kan du få inspiration fra disse otte situationer.

Læs også: 6 gode tips til at undgå at stresse på forhånd