5 budgetvenlige ting, du kan lave i sommerferien

Se disse 5 budgetvenlige ting, du kan lave i sommerferien!

author
Anja Bruneskjold

Man kan sagtens lave en masse budgetvenlige ting i sommerferien og samtidig få sig en masse skønne oplevelser. Og selvom det altid er dejligt at rejse, så kan det altså også være vildt charmerende (og en del billigere!) at skippe flybilletten  og blive hjemme. Se bare disse budgetvenlige ting, du kan lave i sommerferien.

1 Tag på stranden

Den første budgetvenlige ting, du kan lave i sommerferien, er naturligvis at tage på stranden. Det er nemlig oplagt at dyppe tæerne i vandet, når vejret er så godt. Men du kan sagtens gøre lidt mere ud af det. Saml dine bedste venner, og tag af sted sammen. Og sørg for at tage en lækker madpakke med til jer alle sammen, så I undgår at bruge en masse penge på mad i strandkiosken. Pak også nogle spil, så dagen bliver ekstra hyggelig.

LÆS OGSÅ: 8 grunde til, at det er fedt at være single om sommeren

2 Turist i egen by

Kender du ikke det der med, at du har boet i den samme by i tusind år, men nærmest aldrig har besøgt byens seværdigheder? Det kan du lave om på denne sommer. Og det kan faktisk være VIRKELIG hyggeligt. Pak solcremen, og tag din bedste veninde under armen – og kør så rundt til forskellige steder i byen. I kan også gøre et par stop på byens museer – mange har gratis adgang om søndagen.

3 Tag på camping

Du behøver ikke at besøge en campingplads for at få lov til at sove i telt. Og der findes faktisk masser af steder i Danmark, hvor du kan få lov til at campere helt gratis. Find et sted med bålplads, så du kan lave mad over åben ild – eller riste skumfiduser. Tag dine bedste venner og en ordentlig bunke spil med. Det bliver SÅ hyggeligt!

LÆS OGSÅ: 10 ting, du kan lave på flyet for at få flyveturen til at gå hurtigere

4 En tur på vandet

Det er altid hyggeligt at sejle. Og det er, som om man får talt sammen på en lidt anden måde, når man laver noget sammen. Lidt ligesom når man går en tur. Du og din veninde – eller kæreste – kan for eksempel leje en kano. Hvis ikke I er så sikre på det der med at skulle sørge for, at kanoen ikke kæntrer, er det også vildt hyggeligt at leje cykelbåde. Her kan I sidde helt tilbagelænet og ellers bare bevæge benene, som I er vant til, når I cykler. Og bare rolig, det er altså ikke noget, der giver sved på panden.

5 Tag på picnic-tur i parken

Hvis du laver en kurv med en masse lækre ting at spise og drikke, kan det med lidt god vilje føles, som om man er på restaurant. Forskellen er bare, at du på et tæppe i din lokale park må have fødderne oppe på bordet, mens du spiser. Og så er er det iøvrigt også meeeeget billigere.

LÆS OGSÅ: Derfor er der stor chance for, ar du finder en kæreste i sommerferien