Annonce

5 GENIALE ting, du skal købe til dig selv, næste gang du får løn

Foto/ Shutterstock

author
Anja Bruneskjold

Er du også typen, der ofte har det med at stå med en tom konto midt på måneden? Så er du altså langt fra den eneste. Men har du så brugt pengene på ting, der VIRKELIG gør dig glad? Nok ikke …
Selvfølgelig går noget af din løn eller SU til kedelige ting. Men der SKAL altså også være plads til de mere sjove af slagsen. Og du behøver langt fra at blive ruineret. Tjek disse fem ting, du virkelig bør købe til dig selv, næste gang du får løn.

Læs også: 3 tegn på, at du stiller ALT for høje krav til dig selv

1. De FLOTTESTE sko

Ja, det lyder måske oplagt. Meeeen … For længe siden fik du udset dig et par sko, der måske var lidt for dyre. Og så købte du dem ikke. Til gengæld har du måske købt en masse andre ting, som da også er fine. Men næste gang du får løn, skulle du måske skynde dig ned i butikken og købe skoene – også selvom du normalt ikke bruger mange penge på den slags. Du vil blive SÅ glad for ENDELIG at få fingrene i de sko, du har sukket efter så længe.

Læs også: 5 tegn på, at det er tid til at besøge frisøren

2. Abonnement til Luxplus

Nogle gange kan beauty godt være liiiidt dyrt. MEN! Sådan behøver det i virkeligheden slet ikke at være. For heldigvis kan du megabilligt købe et abonnement hos Luxplus, hvor du kan spare op til 80 procent på en masse af dine yndlingsprodukter. Fx kan du få en nice mascara fra Max Factor til kun 29.95 kroner, som ellers normalt koster 99.95 kroner. Abonnementet til Luxplus koster kun 89 kroner måneden – og så er første måned gratis. Derudover er der også gratis fragt på alle ordrer. Yes, det er en ret god deal. Så næste gang du får løn, bør du måske lige overveje, om et abonnement hos Luxplus ikke er verdens bedste gave til dig selv.

Psst … Det er stensikkert ikke kun dig, der vil være vild med at have et abonnement hos Luxplus. Din søster, mor eller bedste veninde vil helt sikkert også synes, at det er verdens bedste idé.

3. En tid hos frisøren

Du trænger helt sikkert til at blive klippet. Men det er, som om det der med en tur hos frisøren altid koster en halv månedsløn. Okay, det er måske lidt overdrevet … Men det KAN altså godt være dyrt. Til gengæld vil du blive SÅ glad bagefter.

4. Gode oplevelser

Du eeeelsker at hygge dig med din veninde. Og det behøver naturligvis ikke at koste alverden. Men nogle gange ER det altså rart at gøre lidt ekstra ud af det. Måske skulle du købe koncertbilletter til jeres yndlingskunstner? Eller booke bord på en god restaurant? På denne både køber du både noget nice til dig selv OG din veninde. Yay!

5. Pæne ting til hjemmet

Det er ikke så kedeligt, som det måske lyder. Overvej lige, hvor meget tid du egentlig bruger derhjemme. Jep – mange timer. Og dit hjem skal altså være det BEDSTE sted at være. Måske vil et nyt sofabord gøre hele forskellen? Eller en lækker espressomaskine? Eller noget helt tredje … Det betyder altså meget mere, end du måske lige går og tror.

Læs også: Bucket list: 30 ting, du og din veninde skal lave SAMMEN i løbet af året

Artiklen er sponseret af Luxplus