5 grunde til, at du skal holde valentinsdag med din veninde

Læs om 5 grunde til, at holde valentinsdag med din veninde

author
Annemarie Friis Persson

Er du single på valentinsdag? Så er du sikkert ved at brække dig over alle de “cute” par, der ikke gør andet end at minde dig om din singlestatus og det faktum, at du skal betale dine egne blomster og chokolade. Hvorfor ikke holde valentinsdag med din veninde? Her er fem grunde til, at du skal holde valentinsdag med din veninde.

Læs også: Derfor skal du slå op med din kæreste på valentinsdag

1 Valentinsdag er overvurderet

Om du har en kæreste eller ej, så er valentinsdag altså bare overvurderet. Vores forventinger til dagen er alt for høje, og mange oplever at blive skuffede. Enten fordi deres kæreste har glemt det, eller fordi de ikke har nogen at dele dagen med. Så hvorfor ikke holde valentinsdag med din veninde? Hun kan da ikke skuffe dig.

2 En god undskyldning

På valentinsdag er alt tilladt, især hvis du ikke har nogen kæreste eller date at holde den med. Brug dagen som en god undskyldning for at have nattøj på om dagen, se chick flicks og spise al den junk, du drømmer om sammen med din veninde. Det er, hvad jeg kalder en perfekt valentinsdag!

3 I er hinandens ægte kærlighed

Valentinsdag handler jo om at fejre kærligheden, og let’s be honest, der findes ikke nogen større eller mere ægte kærlighed, end den du og din veninde har til hinanden. I burde faktisk i virkeligheden fejre Galentine’s Day. I er jo nærmest alligevel i et forhold med hinanden. Og det skal da fejres! I kunne for eksempel blive “gift” ligesom Kylie og Jordyn.

4 Du er single

Vi kommer altså ikke uden om den her … Hvis du er single, har du “sjovt nok” ikke nogen kæreste at holde valentinsdag med. Du kan selvfølgelig finde dig en date. Men hvorfor spilde kærlighedens dag på en, du ikke elsker?

5 Du slipper for at græde dig selv i søvn

Du er måske bedøvende ligeglad med valentinsdag. I mean, det er jo bare en dag ligesom alle andre dage, ikke? Det fortæller du i hvert fald dig selv. Men det er altså ikke særlig sjovt at sidde alene derhjemme og blive mindet om sin singlestatus, mens alle andre er ude at fejre deres kærlighed til hinanden. For du kan ikke UNDGÅ at blive mindet om, at du ikke har nogen kæreste på valentinsdag. Medmindre du ejer en Nokia-telefon og ikke bevæger dig uden for en dør selvfølgelig. Og hvem har lyst til at sidde alene at græde ned i en Ben & Jerry’s på dagen? Hold i stedet valentinsdag med din veninde – om ikke andet, kan I græde sammen.

Læs også: Disse 3 stjernetegn vil få den bedste valentinsdag