Hverdag

5 lifehacks der redder enhver piges dag

Rebeca Pons

Af Rebeca Pons Skrevet den september 15, 2016

Hvis du nu kunne gøre livet en anelse lettere, ville det så ikke være ret lækkert? Slut med ikke at kunne finde den rigtige nøgle, og slut med ikke at kunne lukke dit eget armbånd. Lyder det ikke rart?

Hvis du ikke har tid til vaske bukser

Vi kender alle situationen; Du skal til fest, og du vil gerne have dine yndlingsjeans på. Men du har glemt at vaske dem, og du kan ikke både nå at vaske og tørre dem, inden du skal bruge dem. Men der er du heldig, for egentlig er det bedst for dine jeans, hvis du ikke vasker dem så ofte, og kommer dem i en plastikpose og smider dem i fryseren i stedet. Så fryser du nemlig lugten og bakterierne væk i stedet. Smart!


Hvis du har problemer med at finde den rigtige nøgle

Er der noget værre at prøve alle sine nøgler igennem, inden at du endelig finder den rigtige nøgle til hoveddøren? Nej! Dette trick er perfekt til dig, som også render rundt med et nøglebundt på størrelse med en pedels. Lakér dine nøgler med neglelak i forskellige farver, så du nemt kan finde den rigtige.


Få styr på øreringene

Du vil have et bestemt par øreringe på, men du kan ikke finde dem i dit smykkeskrin, fordi de ligger i en stor bunke. Og ikke nok med det, så har du travlt med at komme ud af døren. Få styr på dine øreringe med et rivejern.

Just need one more for daughter #3. #cheesegraterearringholder

Et billede slået op af Kristen (@be_upstream) den

Luk dit armbånd selv

Hvis du nogensinde har prøvet at lukke dit armbånd selv, så ved du, hvor svært det er. Du kan blive så tosset, at du har lyst til at smide armbåndet i skraldespanden af bare frustation. Det ville være synd, så brug hellere dette smarte trick til at få armbåndet nemt på selv.

Tester lifehacks til Shero.dk✌🏼️ Nu kan jeg lukke mit armbånd selv, når Kasper er ude at sejle 😅

Et billede slået op af rebecapons (@rebecapons) den

 

Slut med at miste dine hårnåle

Du har købt nye hårnåle, og BUM så er alle forsvundet igen. Det er en umulig opgave at holde styr din hårnåle, med mindre du lige tømmer en pakke TicTac og smider dem alle sammen deri.

 

Mere om