5 situationer, du kender, hvis du hader fødder

Hvis du hader fødder, kender du det her

author
Rebeca Pons

Rigtig mange af os hader fødder. Det er det værste, vi ved. De er grimme. De er klamme. Og de giver os myrekryb. Det synes du i hvert fald, hvis du ikke er fan af fødderne. Hvis du kender den følelse, kender du helt sikkert også de her situationer.

Læs også: 7 venindetyper, du kender fra din egen venindegruppe, når I er i byen

Dine veninder skal hele tiden drille dig

Dine veninder forstår ikke helt, hvorfor du er så hysterisk, så de bliver ved med at drille dig ved at stikke deres fødder op i dit hoved, når du mindst venter det. Der sidder I og hygger jer med film og popcorn – og BAM, så stikker de deres fødder op i dit ansigt. WTF!?

Du tjekker hans fødder

Du er begyndt at se en ny lækker fyr, og når I smider tøjet for første gang, er det første, du er spændt på IKKE, hvor stor hans diller er, men om han har grimme fødder. Please, lad ham ikke have grimme fødder, så hellere en lillebitte tissemand.

Du hader at gå i sandaler

Du hader fødder, og derfor hader du også dine egne. Det, du allerbedst kan lide ved vinteren, er, at dine fødder er gemt inde i en varm støvle. Og når det bliver sommer? Der er du ved at panikke, så snart du hopper i et par sandaler. Noooo, du føler, at alle kigger på dine tæer.

Du kan ikke lade være med at registrere, når der er fødder

Du prøver virkelig at tænke på andet, men fordi du er fuldstændig besat af at hade fødder, kan du ikke lade være med at registrere fødderne, hvis der er nogle bare tæer nær dig. Det er efterhånden lidt pinligt, fordi folk er begyndt at registrere, at du kigger så meget på deres fødder. Altså kig nu væk, frøken.

Du hader at prøve sko

Andre har haft fødderne i dem, og derfor kan du ikke klare tanken om at skulle prøve sko. Især ikke uden sokker på – glem det! Adr badr!

 Hader du også fødder?

Læs også: Sexstillinger fra A til Z: Hvis du kender 15 ud af 26 stillinger, kan du kalde dig for ‘sexpert’