5 SMS’er, du KUN modtager fra din bedste veninde

Det er kun ens bedste veninde, du kan modtage en mærkelig SMS fra. Her er nogle af disse.

author
Rebeca Pons

Der er bare nogle SMS’er, som du KUN modtager fra din bedste veninde. Oftest en mærkelig SMS. SMS’er, der er mærkelige, hvis du modtager dem fra andre, men som giver fuldstændig mening, hvis de kommer fra hende. I forstår nemlig bare hinanden på et helt andet plan. Her er fem SMS’er, der kunne være fra din bedste veninde.

Jeg har tøjkrise!

Vi kender allesammen situationen: tøjkrise. MEGA tøjkrise. Heldigvis kan du altid regne med din bedste veninde. Kunne din veninde også finde på at svare dette?

 

Hvad betyder hans SMS’er?

Du skriver med den her fyr, og du har brug for hjælp til at analysere hans beskeder. Selvfølgelig skriver du til din bedste veninde, så hun kan hjælpe dig med at opklare sagen. Hvad mener manden? Er din veninde lige så god til at (over)analysere?

 

Har du set, hvad hun har postet?

I har en fælles frenemy, så hver gang personen poster noget latterligt, gør I hinanden opmærksom på det. Din bedste veninde skal jo ikke gå glip af noget god sladder. Kan I også finde på at sende screenshots?

 

 

Jeg drømte det mærkeligste

Du deler alt med din bedste veninde – også når du har de mærkeligste drømme. Altid. Hvem af jer drømmer lige så mærkelige ting?

 

Skal vi tage i byen eller se Netflix?

Det evige dilemma, når I skal ses. Skal I tage i byen og møde nogle fyre? Eller skal I spise pizza og is, mens I ser Netflix? Er det her også jer?