5 ÅNDSSVAGE tanker, du har, inden du skal op til eksamen

author
Mathilde Brandborg

Du er nok ikke alene om at opleve angsten ved at sidde at tælle minutterne, inden du skal op til eksamen. Uanset om du er skidegodt forberedt eller bare tænker, at den fysikeksamen bare skal overstås, så har du garanteret hjertebanken ved tanken om, at du lige om lidt skal ind at bevise tre års lærdom på 15 minutter.

Eksamen er og bliver en meget unaturlig situation, hvor du udsættes for en enorm mængde intens stress på meget kort tid. De færreste er begejstrede for at skulle til eksamen, og du kender sikkert nogle af disse tanker, som opstår, inden du skal op til eksamen.

Det hele er lige meget, jeg flytter til LA og bliver hundepasser

Altså, hvem er det, der har bestemt, at uddannelse er det eneste rigtige? Handler livet ikke bare om at være glad? Hunde gør mig glad – jeg bliver fandme bare hundepasser for nogle rige mennesker i LA.

Ham der censoren ligner lidt Hannibal Lecter, gør han ikke?

Hvorfor skal censorer altid være så scary? De har jo total pokerface! Når de ser søde ud, så slagter de dig altid, og når de ser onde ud, så siger de ingenting. Du ved ALDRIG, hvad du får. Men én ting er sikkert, de gambler med dit liv!

Hvad fanden er meningen med det her – vi skal jo alligevel allesammen dø

Tænk, at vi skal spilde SÅ meget tid på at gå i skole, når vi alligevel allesammen dør på et tidspunkt. Hundepasser ER altså det eneste rigtige. Hundepasser, hundepasser, hundepasser, hundepasser…

Gad vide, hvor mange der rent faktisk er døde under en eksamen?

Kan man mon finde en statistik over det? Det må da være sket. Ellers bliver jeg helt sikkert den første!

Er det overhovedet i dag, jeg skal op til denne her eksamen?

Fuck. Er det overhovedet denne her skole jeg går på!?