Kan jeg stole på min veninde?

Hverdag

5 tegn på, at du ikke kan stole på din veninde

Rebeca Pons

Af Rebeca Pons Skrevet den november 10, 2016

Hvis du havde en bestemt veninde i tankerne, da du trykkede dig ind i denne artikel, er der allerede noget om det. Så er hun højt sandsynligt en dårlig veninde. Det er ikke meningen, du skal være i tvivl. Men hvis du alligevel er, så får du tegnene her. Det er nemlig ikke fedt, ikke at kunne stole på veninden.

Hun taler grimt om alle

Og det sker selvfølgelig bag deres ryg. Hvis du tænker dig godt om, tror du så ærlig talt ikke, at hun gør det samme med dig? Det gør hun. De typer der ikke kan lade være med at svine deres veninder til, når de ikke er til stede, gør det mod alle. Hun kan simpelthen ikke lade være, da det er en så stor del af hendes personlighed. Hvorfor hun gør det, er et godt spørgsmål. Hun får det muligvis bedre med sig selv, men det kan du ikke bruge til en skid. Du kan ikke stole på hende som veninde – punktum!

Hun skifter meget ud i sine veninder

Vi kender allesammen typen. Typen der jævnligt skifter sine veninder ud. Hende du tænker på har haft en lang række af veninder, og pludselig, fra den ene dag til den anden, så er hun ikke veninder med dem længere. Hun får det altid til at lyde som om, at det er de andres skyld. Men helt ærligt, en der altid mister sine veninder, og skifter dem ud, som var det trusser? Det  altså være hendes egen skyld. Du skal nok forvente, at du også ryger en dag.

Hun aflyser ofte jeres aftaler

Det betyder selvfølgelig ikke, at hun er en dårlig veninde, hvis hun har aflyst et par gange. Men hvis du har taget hende i at aflyse jeres aftale, fordi der dukkede noget bedre op, så kan du ikke stole på hende. Det betyder nemlig, at hun ikke prioriterer dig som veninde, og du betyder derfor ikke det store for hende.

Hun fortæller andres hemmeligheder til dig

Det kan være virkelig sjovt at sladre med en god veninde. Men det skulle meget gerne være om ekskærestens nye kæreste, og ikke om jeres fælles veninde, som har delt en hemmelighed med din veninde – som hun alligevel vælger at fortælle videre til dig. Hvis hun gør det, er hun helt igennem en skodveninde, som du ikke burde stole på. Del ikke noget med hende, som ikke må fortælles til andre. Hun vil ikke kunne styre sig, og vil gøre det samme mod dig.

Hun er ikke glad på dine vegne

Hvis der sker noget godt for dig, viser hun ikke glæde på dine vegne. Hun bliver nærmere noget der minder om sur. Alt dette betyder, at hun i virkeligheden er jaloux på dig, samtidig med at hun er virkelig usikker på sig selv. Det betyder også, at hun vil være mere tilbøjelig til at såre dig, fordi hun vil komme til at opføre sig egoistisk på grund af jalousi.

Mere om