5 gange, hvor du ALDRIG må dømme din veninde

Foto/ Shutterstock

author
Sara Elisabeth Nedergaard

Vidste du, at der findes disse 8 usagte regler, du har med din bedste veninde? Og at punkt nummer et på listen er, at I ikke dømmer hinanden? Hvis I er BEDSTE veninder, kunne du sikkert ALDRIG finde på at dømme din veninde for følgende ting. Hvis du husker ikke at dømme, forbliver i sikkert bedste veninder for altid.

Læs også: DET betyder det, hvis du har en sexdrøm om din veninde

1. Hvis hun er mere eller mindre familiemenneske end dig

ELSKER du bare at få mor/datter-tatoveringer, at give din far upassende gaver til fars dag eller bare generelt at hænge ud med din familie, fordi I er hinandens bedste venner? Det er jo bare vildt nice og dejligt, at du har det sådan med din familie. Men det er ikke alle, der har et godt forhold til deres forældre. Derfor skal du ikke dømme din veninde, hvis hun ikke køber gaver til mors dag eller husker at ringe hjem hver søndag. Det gør hende ikke til et dårligt menneske – måske er hun bare ikke så tæt med sin familie, som du er.

2. Hvis hun har andre interesser end dig

Du elsker at binge romantiske komedier på Netflix med veninderne, gå i byen og tegne og male. Din veninde spiller rollespil og går til fægtning. Okay, det er måske sat liiidt på spidsen. Men hvis I har forskellige interesser, kan du måske hurtigt komme til at dømme din veninde lidt. Her skal du bare huske på, at I selvfølgelig er forskellige. Og selvom DU synes, at hækling er superfedt, synes din veninde det måske ikke. Og vice versa.

3. Hvis hun fester mere end dig

Drikker din veninde sig i hegnet HVER torsdag … OG fredag … OG lørdag? Og synes du egentlig, at det virker lidt for voldsomt? Det kan godt være. Og hvis det virker, som om hun har det helt vildt dårligt, kan du selvfølgelig prøve at snakke med hende om det. Men hvis hun bare er ung og festglad, skal du selvfølgelig ikke dømme din veninde. Og det går i øvrigt også den anden vej. For hvis din veninde ikke har supermeget lyst til at drikke med dig og de andre veninder, skal du selvfølgelig ikke dømme hende for dét.

4. Hvis hendes dating-valg er tvivlsomme

Er din veninde dronningen af Tinder? Og slæber hun tit bad boys eller en af disse 4 farlige datingtyper med hjem fra byen? Du har sikkert VIRKELIG meget lyst til at sige din mening. Men den må du nok hellere holde for dig selv. Din veninde skal nemlig vide, at du altid vil være der for hende, uanset hendes tvivlsomme dating-valg. Og hey, hun har det forhåbentligt sjovt med de der tossede fyre.

5. Hvis hun går anderledes klædt end dig

Er din veninde altid helt vildt nedringet? Eller er hun mere stille og rolig, hvor du ville ønske, at hun var mere crazy som dig? Du skal VIRKELIG passe på, hvis du skal dømme din veninde på hendes udseende. Hvis hun dukker op til et baby shower i rød lak-dragt, Britney-style, kan du måske overveje det. Men så er det kun for hendes eget bedste. De andre ting skal du ikke blande dig i.

Læs også: 5 tidspunkter, hvor du skal være HELT ærlig over for din veninde