5 ting, folk siger, som ALTID gør dig usikker

Kender du det der med altid at blive usikker, når folk siger nogle bestemte ting? Så kan du måske genkende disse fem ting.

author
Anja Bruneskjold

Kender du det der med, at du pludselig får det skidt og bliver usikker, fordi en eller anden siger noget uventet til dig? Noget, som du bare ikke bryder dig om? Det er SÅ ubehageligt.
Det er ikke, fordi det nødvendigvis er onde ord. Men ansigtsudtryk og generel mimik siger virkelig meget.

1 Når noget er dumt sagt

Det er ikke altid, der bliver sagt, at ‘det var dumt sagt’. Men du har stensikkert prøvet at sige et eller andet klogt eller sjovt – eller bare NOGET – i et selskab og så udelukkende fået “dumt-sagt-vibes“. Det kan være, der pludselig er en underlig stilhed, rullende øjne og folkeskolefnis – og med ét kommer usikkerheden rullende.

2 Når du skal slappe af

Når nogle siger, man skal slappe af, er det oftest, fordi man udtaler sig om et eller andet, man er utilfreds med, uenig i eller noget i den stil. Og når det sker, så kan man altså godt være uheldig, at nogle føler sig gevaldig ramt. Og så forsvarer de ligesom sig selv med et ‘slap af’, som naturligvis gør, at man øjeblikkeligt bliver usikker.

Læs også: 8 mænd afslører de tegn, der viser, at de er forelskede

3 Når du ser sur ud

Nogle gange ser man nok lidt sur ud. Og det kan måske have noget at gøre med, at man ER sur. Og så er det vel okay? Egentlig er det vel også i orden, selvom man IKKE er sur. Ligegyldigt hvad, bliver man altså usikker, når nogen kommenterer på ens mundviger. Og hvad hvis de bare naturligt vender lidt ned ad? Argh.

4 Når du tager “forkert” tøj på

Yes, de fleste har prøvet at spørge deres bedste veninde til råds omkring et eller andet outfit til den perfekte aften i byen. Og de fleste har altså også prøvet at blive mødt med ‘skal du have det der tøj på?’-kommentaren. Bliver du også usikker af at tænke på det? Det kan nemlig virkelig være ubehageligt. Også selvom din veninde slet ikke mener noget tarveligt med det. Det er bare ret nemt at få den tanke, at hun på ingen måde synes, man ser nice ud.

5 Når dine søde ord ikke bliver gengældt

Selvom din kæreste svarer på dit ‘jeg elsker dig’ med at sige noget andet sødt, som at han for eksempel glæder sig til, at I skal i biografen sammen den efterfølgende dag, så er det, som om det bare ikke er godt nok. Man kan altså godt blive usikker, hvis han ikke siger det samme tilbage. Og særligt, når det handler om en kærlighedserklæring. Men i virkeligheden forsøger han nok bare at være en god kæreste og sige de rigtige ting, så du ved, hvor vild han er med dig.

Læs også: 10 mænd afslører: Vores største kropslige usikkerheder