6 fails, du med GARANTI selv har lavet

Kender du også det der med at fejle og føle, det er pinligt? Så bør du nok kigge lidt nærmere på LikeAGirl-budskabet fra Always.

author
Anja Bruneskjold

Nogle fails er mere seriøse og alvorlige end andre. Andre er mere sådan nogle, hvor man bare griner af situationen. Men kender du det der, hvor du VIRKELIG har gået og taget dig sammen til at springe ud i noget for så egentlig bare at blive pinlig? Det kender det fleste vist … Og egentlig er der slet ingen grund til det. Desværre viser det sig ifølge en amerikansk undersøgelse, at halvdelen af alle piger eksempelvis holder sig tilbage med at kaste sig ud i nye ting, fordi de er bange for at fejle. Og ydermere føler otte ud af 10 piger sig pressede til at være perfekte. Det er der altså ingen, der er! Derfor sætter Always med deres #LikeAGirl-kampagne fokus på, at man altid bare skal være sig selv og i stedet lære af sine “fejl”. Det er nemlig, når du tør at springe ud i noget nyt, at du udvikler dig.

1 Når du rækker hånden op

Kender du det der med, at du rækker hånden op for at sige noget eller svare på et spørgsmål? Ja. Og kender du så også det der med, at du svarer forkert eller siger noget rod? Ja. Det kender de fleste. Og selvom det måske kan virke pinligt eller flovt, så burde det faktisk slet ikke være sådan. ALLE omkring dig kender det – det skal du huske på! Og i stedet for fremover at holde dig tilbage, så tænk i stedet på, at du jo ikke lærer det rigtige svar at kende, hvis ikke du bare prøver at kaste dig ud i at sige noget.

2 Når du inviterer en ud

Det kan måske godt virke nervepirrende at invitere en person ud på date. For måske gør du det ikke så tit. Og måske er du bange for at “fejle” og altså ikke gøre det på den perfekte måde. Men hvad er den perfekte måde egentlig? Personen vil helt sikkert synes, du er sej, at du tør invitere ham eller hende ud. Også selvom svaret ikke er, som du håber på. Ligegyldigt hvad, må du ikke holde dig tilbage. Bliv endelig ved med at turde være dig selv og invitere på dates.

Læs også: 6 ting, folk siger til piger, som de skal stoppe med lige nu

3 Når du IKKE scorer mål

Yes, vi kender vist alle sammen det der med, at man, når man dyrker sport, går efter at score mål. Og hvem har ikke prøvet at kaste eller sparke bolden i den stikmodsatte retning af målet? ALLE! Her er det altså reeet smart lige at have #LikeAGirl-budskabet i baghovedet, så du ikke lader dig slå ud. Tjek den fede #LikeAGirl-kampagne ud her, hvor Always med pigesportcamps støtter op om, at piger burde fortsætte med at dyrke sport sammen. Det kan måske føles, som om du fejler. Men det gør du i virkeligheden slet ikke! Og hvis ikke du forsøger at score mål, så kommer det jo ALDRIG til at ske. Du må altså endelig ikke holde dig tilbage!

4 Når cykelsadlen er våd

Det er SÅ nederen at sætte sig på en våd cykelsadel. Det er koldt og ubehageligt. Og så er det måske liiidt irriterende at få våde bukser – særligt, hvis man kan se det. Men egentlig er det jo ret ligegyldigt. Alle sætter sig jo på en våd cykelsadel en gang imellem, så der er INGEN i verden, der ikke ved, hvordan det er. I stedet for at synes, det er pinligt, kan det være smart bare at prøve på at være ligeglad. Og så finder du nok også hurtigt ud af, at det jo egentlig er SÅ lige meget. Dine bukser tørrer jo i øvrigt også igen.

5 Når du løber efter bussen

De fleste kommer vist ud for at løbe efter bussen en gang imellem. Sådan på den der måde, hvor man VIRKELIG løber hurtigt. Men når bussen sætter i gang og altså IKKE har tænkt sig at vente på dig, kan løbeturen føles ret overflødig og spildt.
Så ikke nok med, at du ikke nåede bussen, så står du også og hiver efter vejret og føler, at situationen er SÅ pinlig. Det er, som om man føler, man har “fejlet”, fordi man ikke formåede at nå bussen. SÅ skørt! For det er jo virkelig ligegyldigt. Ingen andre på gaden, der så dig løbe forgæves efter bussen, tænker noget dårligt. Og HVIS de gør, er det jo i virkeligheden deres problem. Du skal i hvert fald bare være ligeglad.

Læs også: 5 situationer, hvor du ofte glemmer, hvor nice du er

6 Når du ikke rammer bolden i rundbold

Man prøver ligesom altid med det runde bat først, for så kan man VIRKELIG skyde bolden lang væk. Men ret ofte ender det med, at man må ty til det flade bat, fordi man lidt for længe har leget balletdanser foran alle på banen. Det kan virkelig føles, som om man “fejler”, når ikke man rammer – og alle samtidig kigger på en. Men sådan bør man jo i virkeligheden slet ikke have det. Ingen er perfekte, så du skal endelig bare fortsætte med at prøve. Så bliver rundbold og andet sport altså også meget sjovere.

Annonce for Always