Gør andre også dette i sengen?

Hverdag

6 klamme ting vi alle gør om natten

Rebeca Pons

Af Rebeca Pons Skrevet den december 1, 2016

Når du er træt, bliver du også lidt doven. Men når du er doven, bliver du også lidt klam og gør de her seks ting om natten. Bare rolig, det kan ske for os alle. Det er ikke kun dig, der gør de her klamme ting.

1 Du går i seng uden at fjerne makeup

Det er måske ikke så pinligt i sig selv, men vil du indrømme det, når du også er for doven til at fjerne makeupen morgenen efter, og derfor tager på uni med makeupen fra dagen før. Nej, vel? Der udover er det virkelig ikke godt for din hud, hvis du sover med makeup. Dette kan nemlig ske.

2 Du prutter i søvne

Du har helt sikkert prøvet at vågne fra din skønhedssøvn, fordi du pruttede, og selvfølgelig skete det, da du sov sammen med din kæreste for første gang. Bare han ikke hørte det? Åh nej, han rykker på sig. Det gjorde han helt sikkert!

3 Du sover i det tøj, du har haft på hele dagen

Du er megatræt, og magter ikke at hoppe ud af tøjet, så du lægger dig bare ned og falder i søvn i det tøj, du har haft på hele dagen. Det er ikke særlig godt for det kluns, med mindre du digger det nussede look.

4 Du dækker en mærkelig plet med et håndklæde og sover på det

Du er på vej i seng, og spotter en mærkelig uidentificerbar plet på lagenet. Åh nej, skal du til at skifte lagen nu? Nej, du lægger da bare et håndklæde over pletten, og så er den pistvæk. Problemet er bare, at det er den jo ikke.

Du sover ved siden af et natbord fyldt med opvask

Du har set Netflix hele dagen. Du har spist Ben & Jerrys, du har drukket kakao, og du har spist chips. Du er blevet helt træt af at have set så meget Netflix, men du orker ikke gå ud med opvasken, inden du daser om i sengen. I stedet for at ligge i ske med en lækker fyr, ligger du i ske med din opvask.

Du sover blandt snacks

I de værste tilfælde falder du i søvn med hånden i chipsposen liggende ved siden af dig, og vågner lige sådan.

Mere om