6 lækre drinks, du helt sikkert skal drikke til nytår

Mangler du inspiration til drinks nytårsaften? Så tjek disse seks af slagsen.

author
Anja Bruneskjold

Det kan godt være lidt en jungle at finde ud af, hvilke drinks du skal drikke til nytår. Og VIL du overhovedet have drinks nytårsaften? Er det mon mere en aften kun med bobler? Vi ELSKER nu drinks nytårsaften, og vi er ret sikre på, at du vil have det på samme måde, når du klikker videre og tjekker disse fem lækre drinks ud.

1 Candyfloss Champagne

Candyfloss smager jo himmelsk. Og det gør Champagne også. Derfor elsker vi også denne kombination af de to ingredienser. Drinken er superlet at lave – og så smager den altså VIRKELIG godt.

https://www.facebook.com/dit.shero.ekstrabladet/videos/1999748370262762/

2 Frosé

Denne drink er virkelig frisk og lækker og passer perfekt til en nytårsaften. Se også lige, hvor pæn den er! Den vil være superlækker som velkomstdrink til dine nytårsgæster. Find opskriften på Frosé her.

Frosé – din nye yndlingsdrink

#Sherotipsy Rosé – tjek! Jordbær – tjek! En brandert der emmer af sommerstemning – tjek! <3 Se opskriften her: http://shero.dk/hverdag/video-frose-din-nye-yndlingsdrink/

Posted by Shero on Friday, March 31, 2017

3 White Russian med KitKat

White Russian er en af de mest geniale drinks nytårsaften – den vil helt sikkert være et hit. Og hvis du samtidig er vild med KitKat, vil du med garanti elske denne anderledes version af drinken. Find opskriften på White Russian med KitKat lige her.

https://www.facebook.com/dit.shero.ekstrabladet/videos/1974755009428765/

4 Margarita-drink med kokos og ananas

Margarita-drinks kan man drikke hele året. Det kan godt være svært at vælge drinks nytårsaften – så hvorfor ikke vælge denne? Den emmer af sommer og er superfrisk i smagen. MUMS! Find opskriften på Margarita-drinks her.

5 Mojito med Champagne

Det er, som om man ikke kan få for mange bobler til nytår. Og derfor er denne Mojito med Champagne en af de helt oplagte drinks nytårsaften. Den er frisk, lækker og let at lave. Find opskriften her.

https://www.facebook.com/dit.shero.ekstrabladet/videos/2030943460276044/

6 Tequila

Okay, vi er med på, at Tequila ikke er en rigtig drink. Men det kan du alligevel sagtens fungere som en af dine drinks nytårsaften. Har du mon en veninde, der elsker Tequila lige så meget som dig? SKÅÅÅL!

https://www.facebook.com/dit.shero.ekstrabladet/videos/765890410409537/

Læs også: Alle har en tequilahistorie: Her kan du læse 8 sjove af slagsen