6 piger afslører, hvad de VIRKELIG fortryder, at de har sagt til en veninde

Har du også prøvet det der med at sige og gøre en masse ting, du virkelig fortryder bagefter? Det kender disse seks piger.

author
Anja Bruneskjold

De fleste har på et eller andet tidspunkt enten sagt eller gjort noget, de fortryder. Har du det ikke også sådan? Nu er det jo ikke, fordi du skal gå rundt at fortryde alt muligt, men nogle gange ville man bare ønske, man ikke liiiige havde sagt præcis de ord til en bestemt person. Disse seks piger afslører, hvad de på et tidspunkt har sagt til en veninde – og som de i den grad fortryder i dag.

Pssst, har du læst? Disse fem piger fortryder IKKE, at de var utro.

1  Fyrene brugte min veninde til sex

“Min veninde havde set en fyr on and off i tre år. Han var typen, der udelukkende brugte hende til sex. En aften i min brandert kom jeg til at sige til hende, at hun var typen, som fyrene bare ville have sex med – og at det var derfor, hun aldrig havde haft en kæreste. Jeg fik sagt det hele i vild frustration. Heldigvis droppede hun fyren og tilgav mig.”

2 Urimelig veninde

“Jeg havde engang en veninde, som virkelig var urimelig. En dag valgte jeg at sige min mening til hende. Men desværre var det på en ret grov måde. Jeg fik vist sagt, at det var HENDES skyld, at der var splid i vores venindegruppe, fordi hun altid ville bestemme og have kontrol over os alle. Jeg fortrød det sekundet efter, at hun brød sammen.”

3 Vil du have ham bagefter?

“Engang kom jeg til at sige til en veninde, at hun altid tog alle mine rester, når det handlede om fyre. Det var virkelig dumt. Og jeg fik virkelig dårlig samvittighed.”

Læs også: 7 piger indrømmer: De skøreste ting, vi har gjort i jalousi

4 Jeg fortryder, at jeg delte min hemmelighed

“Jeg har virkelig fortrudt, at jeg engang fortalte en veninde, at jeg har ADHD. Efterfølgende har hun nemlig fortalt det videre til en masse andre. Jeg føler, at mange tog pludselig tog afstand fra mig, efter de fik det at vide.”

5 Min veninde droppede mig

“Jeg havde engang en veninde, som havde en supernederen kæreste. Han behandlede hende dårligt, kaldte hende grimme ting, råbte ad hende på gaden og gjorde grin med hende foran sine venner. Hun kunne ikke se det og syntes bare, at han var skøn. En dag råbte han ad hende foran mig. Jeg sagde præcis, hvad jeg tænkte om ham – og at hun skulle droppe ham. Det var mere, end vores venskab kunne klare, og hun droppede mig. To måneder senere droppede han hende … Jeg ville ønske, jeg aldrig havde sagt noget.”

6 Når begge fortryder

“Nogle gange har min veninde bare været skideirriterende. Og så er hammeren altså faldet. Det har aldrig været meningen, at tingene skulle siges så hårdt. Heldigvis gav min veninde altid igen. Og vi har begge undskyldt.”

Læs også: 4 ting, mænd gør i hemmelighed, som de ALDRIG vil indrømme