6 situationer du kender, hvis du er den meget overbegejstrede type

Du er den meget begejstrede type

author
Rebeca Pons

Hvis dine veninder har gode nyheder, er det dig de går til, for de ved, der altid kommer en begejstret reaktion fra dig. Intet er for småt til at juble over, hvis det stod til dig.

Enten hader du noget virkelig meget, eller også elsker du det over alt

Der er ikke nogen mellemvej, når det gælder dig. Det er enten eller, og du har aldrig en neutral holdning til noget.

Du har haft perioder, hvor du har gået helt vildt meget op i noget

Der skal ikke meget til, før du bliver virkelig begejstret for noget, og får dig en ny hobby. Der var dengang, du gik virkelig meget op i at lave smykker, og så var der dengang, du brugte al din tid på at fotografere. Du rykker hurtigt meget videre til nye hobbyer.

Du bliver hurtigt venner med folk

Du elsker at være social, og derfor bliver du også hurtig veninder med folk, for du synes nemlig, alle er fantastiske. Simpelthen alle!

Du er meget dramatisk

Hvis der er noget, du ikke er særlig begejstret over, og som ikke helt passer dig, bliver du virkelig dramatisk. Har du cyklet hele vejen for at købe Ben&Jerrys for at finde ud af, at de har udsolgt? Du laver en scene!

Du er sikker på, at du kan klare alt

Har du sat dig et nyt mål for dig selv? Komme i bedre form, blive bedre på studiet eller få en kæreste i det nye år? Lige meget hvad, så er du positiv, og sikker på at du nok skal nå dit mål. Men hey, det er jo kun positivt!

Du er pinlig over nogle af de ting, du har været begejstret over

Det er super pinligt, og du taler ikke om, dengang du var besat af, det der kiksede boyband, og ikke ville stoppe med at lytte til dem, uanset hvor meget det irriterede dine veninder og familie. Ingen taler om det. Det skete aldrig.