6 situationer, du kender, når du har grineflip med din veninde

author
Emilia Jacobsen

Grineflip er ikke til at tage fejl af. Det sker altid på de mest ubelejlige tidspunkter, og I har så svært ved at stoppe igen, når I først er begyndt. Du og din veninde kan med garanti genkende jer selv i nedenstående situationer.

Læs også: Derfor er det sundt for dig, hvis du griner noget mere

1 I sprudler

Prrrrfffffsssss, siger det, når I bryder ud i grin. I prøvede at holde grinet tilbage ved at lukke munden, men det blev blot endnu tydeligere. Der er spyt og savl ud over det hele, og det larmer simpelthen så meget, at selv dem bagest i lokalet kan høre jer.

2 I bliver tysset på

Ja, I larmer. Også selvom I tror, ingen kan høre eller se jer. Alle, og det var ALLE, ved, hvad der sker, og det er SÅ irriterende for dem. Der bliver derfor tysset løs, men det hjælper lige lidt, for nu er I inde i the zone, og så er det altså bare umuligt at stoppe igen.

3 I græder

Tårerne løber ned ad kinderne på jer, når I har grineflip, og I har efterhånden så røde øjne, at folk tror, der er noget galt, eller at I lider af allergi.

4 Det bryder ud igen og igen og igen

Aaaarh, det var rart, endelig fandt I en måde at stoppe på. Mindre end 30 sekunder efter kigger I på hinanden igen, og så bryder det fandeme ud igen! Det er bare løgn. Nope, der er intet at stille op, I er på den igen.

5 I bliver nedstirret

Folk omkring jer tænker: ‘Hvad fanden er det, der foregår?!’, og derfor bliver de ved med at stirre på jer. Nogle af dem trækker nok på smilebånden, for grin smitter, og især en så stor mængde grin. Men der er altså også nogle af dem, der har lidt sure miner – ja, her kan vi diskret henvise til dem, der tysser.

6 I tisser i bukserne

Wupsi, der kom lige et par dråber i trusserne. Det var ikke med vilje! Det er en refleks, I ikke kan gøre for…