6 situationer, du kender, når du har set for meget Netflix

Hvis du ser en helt masse Netflix-serier, så kan du blive afhængig

author
Emilia Jacobsen

Åh ha, hvem elsker ikke at stene Netflix-serier? Og hvem elsker ikke at holde en tøseaften og kunne finde samtlige passende film derinde? Ja tak! We love it. Der er nogle, der går så langt som nærmest at være i et forhold med Netflix. Og de kan snildt udvikle sig til at blive dem, der måske har set liiiiige lovlig meget Netflix på det sidste…

1 Du finder altid en måde at dreje samtalerne over på Netflix-serier

Din kollega: “Argh, jeg synes ikke rigtig, min advokat gør, som jeg vil. Han er altså ikke så god, som jeg troede.”. Dig: “Det var da irriterende. Så ville man ønske, man havde Harvey Specter, hva’?”. Det er altså bare sjovest at snakke om noget, man kender. Og du kender ikke rigtig til andet end dine elskede Netflix-serier, for du har ingen idé om, hvad der foregår ude i den virkelige verden.

2 Du har ikke set dine veninder, familie eller nogen som helst i flere uger

Du har ét mål hver dag, og det er at komme hjem i sofaen, finde computeren frem og så se Netflix. Aaaaarh, bedste tidspunkt på dagen. Din venindes fødselsdag i lørdags? No way – der havde du altså en date med skærmen. Det begynder at blive lidt pinligt nu, for ved du egentlig, hvordan det går med dem alle sammen? Tja, ikke rigtig.

3 Du ved ALT om ALLE serier derinde

Det er altså virkelig smart, for du kan jo være med alle steder. Uanset hvilken serie folk snakker om, kan du byde ind med noget. Hold nu op, hvor føler du dig klog. Hvis nogen har nogle spørgsmål, så kommer de til dig. Det føles eddermame godt. Give it up for the Netflix Queen.

4 Dine yndlingsfarver er blevet rød, hvid og sort

Logoet og farverne på sitet er blevet så stor en del af din hverdag, at de nu sidder helt fast hos dig. De er jo bare såååååå flotte. Hele din garderobe er nu farvekoordineret i de tre flotte farver. Og det skal dit outfit helst også være, ellers er der nærmest noget galt.

5 Du bliver nødt til at stoppe med at se Netflix, for der er ikke mere at se derinde

Du har set samtlige film og serier derinde, så hvad fanden skal du nu lave? Argh. Katastrofe. Hmm, måske du endelig skulle få set din bedste veninde, som du har forsømt i så lang tid? Ej, du har lige fået den bedste idé. Du kunne jo også bare starte forfra med alt indholdet? YES! Så får du også bare endnu bedre styr på dem alle sammen. Ses…

6 Du ved ikke, hvad HBO, DR og Viaplay er

Øhm, Game of Thrones på HBO? Hvad er det? Jo, nu skal du høre. Der findes rent faktisk andre streamingtjenester end Netflix. Måske det er på tide, at du udvider din horisont lidt. Netflix ER jo ikke alt, vel? Eller hvad?