Jeg er træt af at trække maven ind

Hverdag

6 situationer, du kender, når du er vant til at trække maven ind

Emilia Jacobsen

Af Emilia Jacobsen Skrevet den juni 2, 2017

Man bliver jo så tynd, når man trækker maven ind… Eller nååååh nej, det gør man jo ikke. Come on, er det virkelig det værd at rende rundt og trække maven ind hele dagen? Hvis det er noget, du kender til, så genkender du nok nedenstående situationer.

1 Folk spørger dig pludselig, om du er gravid

Ja, du glemte sgu lige at trække maven ind en dag. Derfor vrimler det nu med spørgsmålet om, hvor langt du er henne. Knapt så fedt. Men fat mod! Det er ikke ensbetydende med, at det nu er endnu vigtigere, at du trækker maven ind hele tiden. Næh, for nu har alle de andre set, hvordan din mave faktisk kan være. Du skal egentlig bare være lettet nu.

2 Dine jeans er for små

Du får simpelthen ikke købt den rigtige størrelse jeans, fordi du trak maven ind, da du prøvede dem i butikken. Ups. Så nu sidder de helt forfærdeligt, og du har problemer med at lukke dem hver gang, du skal have dem på. Hvis du nu ikke trak maven ind hele tiden, så ville du rent faktisk købe tøj i den helt rigtige størrelse – det er da egentlig ret smart, hva’?

3 Din vejrtrækning er ikke helt normal

Du bruger så mange kræfter på at trække maven ind, at dit åndedræt ikke kan finde ud af at være normalt. Når du trækker maven ind konstant, trækker du vejret med brystkassen i stedet for maven. Og det er slet ikke sundt for dig. Forestil dig, hvordan der ikke er plads i maven til al den luft, du faktisk skal trække ind, fordi maven aldrig spiles ud. Vejrtrækningen kan altså ikke fungere normalt, så tænk lige over det.

4 Du føler befrielse, når du sidder ved et bord

…så kan du nemlig gemme dig bag noget og derfor slappe af i maven. Det er altså alt for skørt, at du skal have det på den måde, sådan skal det da ikke være. Æv. Hvis du har det bedst bag bordet, hvor du slapper af i maven, så har du det jo bedst, når du faktisk slapper af i maven. Så siger resten ligesom sig selv.

5 Der er en del madvarer, du helt undgår

Du vil ikke spise for mange kulhydrater, tygge for meget tyggegummi, drikke for meget sodavand eller spise kål… Det er alle ting, der kan gøre dig oppustet, og når du bliver oppustet, er det sværere for dig at trække maven ind. Okay, men tænk engang, hvis du ikke behøvede at trække maven ind, så kunne du nyde nogle af disse ting lidt oftere end nu. Det ville da være skønt.

Mere om