Hvordan er man, hvis man lider af FOMO?


6 tegn på, at du lider af FOMO

Rebeca Pons

Af Rebeca Pons Skrevet den august 7, 2017

Åh nej, hvad er FOMO? Er det en kønssygdom!? Gisp! Nej, FOMO betyder Fear Of Missing Out. Og ja, det er faktisk en ting, og det kan være, at du lider af det. Hader du også at gå glip af noget?

1 Du tjekker alle de sociale medier

Du ligger bare derhjemme, og du keder dig. Du føler, at alle andre har et vildt spændende liv. Dine sociale medier boomer med billeder af seje folk, der lever spændende liv. Du kan se, at nogle af dine veninder er til et cool arrangement. Du kan se, at nogle andre er inviteret til en modeugemiddag. Hvis bare du var modeblogger, for så kunne du også have været inviteret. HVORFOR ER DU IKKE MODEBLOGGER? Du tjekker først Facebook, og når den er scrollet igennem, kører du videre til Instagram. Du slutter af med Snapchat – hvad foregår der på folks Story? Når du har kørt hele baduljen igennem, starter du forfra. Dit hjerte pumper bare derudaf, og du skifter fra app til app, som havde du aldrig lavet andet.

2 Du ringer til din veninde

Din mormor har valgt at fylde 85 år samme dag som årets fest. Not cool, grandma’! Derfor sidder du under hele middagen og stresser max over alt det sjove, du går glip af. Du vælger derfor mellem hovedretten og desserten at ringe til din veninde, så hun kan give dig aftenens sladder. Det tager fem opkald, før hun tager telefonen, og i mellemtiden stresser du endnu mere over, at du går glip af festen. Gid du kunne være to steder på én gang. Når du endelig får fat på din veninde, er hun umulig at have en samtale med. For det første fordi hun er så stiv, men også fordi alles grin i baggrunden overdøver jeres samtaler. Det hjælper på ingen måde på situationen.

3 Du gør alt for at blive rask

Du skal i byen i aften, og det er endelig lykkes at samle alle pigerne. Problemet er bare, at du er blevet syg. Det var ikke en del af planen. Du er helt desperat efter at blive rask, og selvom du godt ved, at det ikke hjælper, fylder du dig med citron og ingefær hele dagen. Du prøver også lige at spise en masse æbler, for siger man ikke ‘A apple a day keeps the doctor away‘? Hele dagen kæmper du med at blive rask for kun at finde ud af, at det var spild af tid. Damn it!

4 Du laver tre aftaler på en dag

Når du bliver inviteret til noget, er det umuligt for dig at sige nej. For du vil jo ikke gå glip af noget. Derfor ender du alt for ofte med at have tre arrangementer på en dag. Nogle gange er du heldig at kunne nå alle tre arrangementer – du gør det bare kort. Andre gange ligger flere af arrangementerne på samme tid, og så er det, at du kommer i problemer. Lige meget hvad ender du med at være et røvhul, fordi du ikke kan deltage til alt, du har tilmeldt dig. Og så er du tilbage til at gå glip af et fedt arrangement alligevel.

5 Du trykker altid ‘måske’

Du må erkende, at du er den irriterende type, der altid trykker ‘måske’, når du bliver inviteret til en event. Du har liiidt svært ved at beslutte dig, og det er på grund af din konstante frygt for at gå glip af noget. Derfor har du svært ved at tage en beslutning om, hvor du vil være. Det lyder lidt åndssvagt, ikke?

6 Du er aldrig helt tilfreds, der hvor du er

Fordi du er så bange for at gå glip af noget, ender du aldrig helt med at være tilfreds, der hvor du er. Du går rundt med en konstant følelse af, at du går glip af noget. Sker der noget fedt der? Sker der noget nice der? Hvad med bare at nyde, hvor du er?

Mere om