Er min veninde og jeg ved at glide fra hinanden?

Hverdag

6 tegn på, at du og din veninde er ved at glide fra hinanden

Emilia Jacobsen

Af Emilia Jacobsen Skrevet den oktober 12, 2017

Øv, I var ellers helt besatte af hinanden på et tidspunkt, men det er, som om jeres forhold er løbet helt ud i sandet. I er bare gledet fra hinanden, og der er ikke så meget at gøre ved det. Eller det er der selvfølgelig, hvis du virkelig savner hende og ønsker det. Men hvis du kan genkende nedenstående tegn, er det nok ved at være slut med jeres venskab.

1 Det tager en evighed for jer at svare på hinandens beskeder

Der tikker en besked ind, og det er fra hende. Du ser den, men gør ikke rigtigt noget ved det. Du lader den ligge lidt og tænker, at det kan vente. Men så lader du den vente lidt længere. Og lidt længere. Ofte flere dage. Og hun gør det samme. En SMS-korrespondance mellem jer kan tit vare flere uger, fordi I svarer hinanden hveranden eller -tredje dag.

2 Du kan ikke huske sidst, du så hende

Hvis du prøver at tænke tilbage på, hvornår du sidst så hende, så har du store problemer med at huske det. Var det der, hvor I mødtes kort til kaffe? Eller var det dengang, I var i byen sammen? Du kan simpelthen ikke huske det, og det siger ret meget i sig selv, ikke? Hvis du ikke kan huske, hvornår du så hende sidst, må det både være et tegn på, at den dag ikke har betydet det store for dig, og at det er rigtig længe siden.

3 I har for travlt til at ses

Apropos at det er længe siden, I har set hinanden sidst, så er årsagen måske, at I har for travlt til at ses. Men lad os lige være ærlige her. Kan man virkelig have for travlt til at lave en aftale med en veninde? Det kan man måske, hvis man inderst inde ikke har lyst til at ses. Men hvis I virkelig gerne ville ses, så ville I altså finde et hul i kalenderen. Det behøver jo ikke at være mere en times tid. Derfor er travlhed et rimelig klart tegn på, at I er ved at glide fra hinanden.

4 I aflyser hele tiden de aftaler, I har lavet

Hvis I nu endelig har formået at lave en aftale, så kommer en af jer med garanti til at aflyse den. Enten er hun syg, eller også har du for travlt. Måske har du glemt det, eller også har hun et vigtigt ærinde eller er ude at rejse. Undskyldninger er der nok af, og dem skal I nok finde. For aflyses, det skal der i hvert fald.

5 I ved ikke så meget om hinanden mere

Hvad går hun egentlig og laver for tiden? Læser hun stadig det samme? Har hun stadig samme job? Og hvad med hendes kærlighedsliv? Det er svært at vide, når I ikke ser hinanden. Hun ved helt sikkert heller ikke noget om din nye kæreste eller det familiedrama, I har gang i hjemme ved dig. Det virker mærkeligt, når I engang vidste ALT om hinanden. Men det er altså bare det, der følger med, når to veninder glider fra hinanden.

6 I glemmer hinanden

Ups, havde vi rent faktisk en aftale i dag? Du synes ikke engang, det er pinligt, at du har glemt aftalen. Det er så tydeligt et tegn på, at I ikke betyder så meget for hinanden mere. Hun glemmer at svare på din besked, og du glemmer jeres aftale. Og så er det omvendt næste gang.

 

Mere om