6 ting, du gør i hemmelighed, men ikke vil indrømme

Du gør ting i hemmelighed, og det gør alle vi andre også. Dette er tingene

author
Rebeca Pons

Lad os nu bare være ærlige, vi gør alle de mærkeligste ting, når vi er alene. Ting du gør i hemmelighed. Vi kan ikke forklare dig, hvorfor du gør det, men vi kan fortælle dig, at du ikke er den eneste.

Du lader, som om du er kendt

Du har på et tidspunkt ladet som om, du var på tv, mens du lavede mad. Eller når du hører musik, forestiller du dig, at det er dig der optræder på scenen med sangen.

Du øver dig, inden du har en vigtig samtale

Hvis du har en vigtig samtale, hvor du er lidt nervøs, så øver du derhjemme inden, og gerne foran spejlet. Det kan være en snak på jobbet, med din kæreste eller din veninde. Lige meget hvad øver du alle de ting, du gerne vil sige i samtalen.

Læs også: 8 hemmeligheder, kvinder aldrig fortæller deres mænd

Du har et skænderi med en person oppe i dit hoved

Det sker, at du er så sur på en person, og at du har et kæmpe skænderi med personen. Bare ikke i virkeligheden – kun oppe i dit hoved. Du forestiller dig, hvad du ville råbe, og bagefter forestiller du dig, hvad personen ville svare tilbage. Skænderiet kan nemt vare flere minutter oppe i dit hoved. Du vinder selvfølgelig altid diskussionen.

Du ønsker at få opmærksomhed på de mærkeligste måder

Du har prøvet at blive jaloux på folk, der har slået sig og derfor går med gips, på grund af den opmærksomhed de får. Du ved godt, det er mærkeligt at blive jaloux på folk, der slår sig, men du kan alligevel ikke lade være. Du ønsker næsten at slå dig, så du kan få opmærksomheden.

Du dagdrømmer om romantik

Når du har et crush på en fyr, elsker du at dagdrømme dig til de mest romantiske situationer. Du dagdrømmer dig til, at han kysser dig, og at han er din kæreste. Alt er corny i dine dagdrømme, men det er fantastisk!

Du skal altid sove i den samme side af sengen

Du har ikke en kæreste, men alligevel skal du altid sove i den samme side af sengen. Det føles helt mærkeligt at sove i den anden side af sengen. Du ved ikke hvorfor, det lige er dén side – det er det bare.

Læs også: Derfor får du bedre selvtillid af at kigge på nøgne mennesker