6 ting, du gør på toilettet i din brandert

author
Rebeca Pons

Det er pinligt, men vær du bare glad for, at det i det mindste sker på toilettet og ikke midt på dansegulvet i din enorme brandert. Det gælder om at fokusere på det positive, ikke?

Du tager en nap

Du skal ikke se så overrasket ud, det er helt sikkert også sket for dig. Du er blevet for fuld, og er ikke klar til at tage hjem – du er nemlig slet ikke færdig med at feste. Hvad er løsningen så? Ud over at du burde skifte de tequilashots ud med vand? Det er en nap på toilettet. Det er der ingen, der opdager.

Du tvivler på dit outfit

Er din kjole for kort? For nedringet? Ikke nedringet nok? Dit outfit får løbende rettelser i løbet af aftenen, og ofte bliver det mere og mere udfordrende. Du skal jo have hapset ham den lækre med hjem. Efter et par timer har du næsten trukket kjolen ned til navlen.

Du tester dine dansemoves af

Du vil lige sikre dig, at det ser godt ud, inden du ydmyger dig selv ude på dansegulvet. Eller kald det opvarmning, om du vil. Dette sker selvfølgelig bag båsen, mens du har en høj promille, samtidig med at du tager bukserne på igen efter at have tisset. Smooth!

Du græder

Som i virkelig meget. På den der famøse Kim Kardashian måde, som bare ikke er særlig køn. Du er fuld, og lige pludselig er du dybt ulykkelig. Dagen efter kan du ikke huske hvorfor, men lige i dette fulde øjeblik føltes det som det værste, der nogensinde er sket.

5 Du sender fuldebeskeder

Du er overladt til dig selv i fem minutter, og så er det der, det går galt. Du hiver nemlig din telefon frem for at sende en besked til din ekskæreste. Der ville du have ønsket, at du havde set denne video:

Du bitcher

Så meget at du næsten ikke kan stoppe. Du glemmer tid og sted, og at alle andre kan høre dig. Så du kommer også til at svine folk, der rent faktisk kan høre dig. Upsi!