6 ting, du kender, hvis du ELSKER Kinder

Foto/ Shutterstock

author
Liv Raahauge Frederiksen

Her på redaktionen ELSKER vi Kinder! Heldigvis er der en del grunde til, at du bør spise chokolade HVER dag. Pheeew … Hvis du også er fuldstændig crazy med Kinder, så kender du HELT sikkert de her ting.

Læs også: Få opskriften på den BEDSTE White Russian med Ben & Jerry’s

Kinder om sommeren

Græd du også en lille smule af glæde, da der kom Kinder-is? … Sommeren har altid været en undskyldning for at spise is. Men de eneste rigtige is, er jo dem fra Kinder …
Psssst – Nu kan du faktisk finde Kinder Maxi-is OG Kinder Bueno-is i de nærmeste kiosker. Så hvorfor nøjes med Kinder-is kun om sommeren?

Kage = Kinder

For de fleste er der altid en anledning til kage. I din verden er der ALTID en god undskyldning til Kinder. Hvorfor ikke kombinere de to ting? Det kan du for eksempel med vores lækre opskrift på Kinder Maxi cookies. Eller kast dig ud i en lækker cheesecake med Kinder Bueno.

Højtider

Ingen tvivl om, at dit spirit animal er en Happy Hippo, og enhver højtid er Kinder-tid! Alle, der elsker Kinder, ved, at den eneste form for påskeæg er Kinderæg. Og man kommer da aldrig rigtig i julestemning uden en chokoladejulekalender fra Kinder.

Den voksne udgave

Du udnytter allerede enhver chance for at få Kinder på bordet. Så hvorfor ikke tage skridtet videre og kombinere alkohol og Kinder? Hvis du har prøvet vores opskrift på lækre Kinder Maxi-shots, så bør du kaste dig over vores Kinder Bueno-shots næste gang. Hvis det virkelig skal være overdådigt, så MÅ du simpelthen prøve de her lækre Nutella-Baileys-shots serveret i et Kinderæg. MUMS!

Flashback til folkeskolen

Du overbeviser dig selv om, at Mælkesnitter er den sunde snack. Det har reklamerne tilbage fra 90’erne jo fortalt dig … Selvom du egentlig godt ved, at det ikke passer. Meeen når du hører en skoleklokke ringe, så får du de vildeste cravings efter en klokken-ti-Mælkesnitte.

Tilbudshaj

Du nærstuderer samtlige tilbudsaviser. Dine venner tror, at du er megafornuftig og har vildt meget styr på din økonomi. Men når sandheden skal frem, så er det KUN for at kigge efter tilbud på Kinder.

Hvis du elsker kinder lige så højt, som vi gør, så kunne du spise det til morgenmad. Heldigvis er der godt nyt for chokoladeelskere verdenover. For med de her fem lækre opskrifter kan du spise chokolade til morgenmad med god samvittighed. Så må vi bare vente forhåbningsfuldt på, at Kinder laver deres eget morgenmadsprodukt på et tidspunkt.

Læs også: VIDEO: Sådan laver du Kinderæg med Nutella-creme