Hvordan kan man hygge i december?

Hverdag

6 ting, du og din veninde kan lave i december

Emilia Jacobsen

Af Emilia Jacobsen Skrevet den december 5, 2017

Jubiiii, for mig er december altså bare lig med hygge – helst med caps, HYGGE, og udråbstegn – HYGGE! Heldigvis kan man jo hygge i december med mange ting og med mange forskellige mennesker – familien, en selv, kæresten, venner, veninder, kollegaer, you name it. Men nu skal det altså handle om hygge med din veninde. Ægte julehygge.

1 Julegaveshopping

Hvad mere oplagt end at slå julegaveshopping sammen med en tøsetur ind til byen? Hvis du synes, alt det her julegaveshopping er lidt stressende, er det her en oplagt mulighed for at gøre det til den hyggeligste dag sammen med din veninde. Og så kan I jo også hjælpe hinanden med at finde de helt rigtige gaver og ovenikøbet blive inspireret af hinandens køb.

2 Bagedag

Det gode ved sådan en bagedag er jo, at I kan gå og snacke lidt hele tiden. Udvælg nogle bestemte småkager og andre julegodter, I vil lave, og brug så en hel dag på at gå og hygge jer i køkkenet. Fyr op for julemusikken, tag duften til jer, og smag så løs af de lækre julegodter. I kan også lave delikatesser som saltkarameller og bountykugler og pakke dem fint ind i cellofan eller fine cellofanposer, der fås i Søstrene Grene. Så er de klar til at blive givet som en lille gave til nogle, I holder af.

3 Julepuslespil

Har du prøvet at lave et puslespil med 1000 brikker eller mere? Det lyder umiddelbart lidt barnligt, men der kan du godt tro om igen. Det er det nemlig slet ikke. Tværtimod er det helt vildt hyggeligt og faktisk også ret svært. Tænd for jeres yndlingsjuletoner, sørg for lidt julesnacks og varm kakao, og sæt jer så til rette ved et bord. I skal selvfølgelig sørge for at have købt et puslespil med julemotiv, så det giver rigtig mening.

4 Julemarkeder

Der findes så utrolig mange julemarkeder rundt omkring i Danmark i dag, så hvorfor ikke udnytte det? På med det varme tøj og tag så hinanden under armen, så I kan slentre gennem markederne. Der er rig mulighed for en kop glögg eller en kop varm kakao. Og hvad med en varm crepe med Nutella eller nogle lækre churros – mums. Det skal nok få jer i julestemning.

5 Julefilmaften

Nu står der godt nok aften, men det kunne jo også snildt være en hel dag fyldt med julefilm. Frem med alle julegodterne og dynerne ind i sofaen, og så er det ellers bare at nyde alle de gode julefilm, der findes. I kan jo tænde for Netflix og så følge denne liste over julefilm til punkt og prikke.

6 Klippe-klistre-dag

Nu skal I helt tilbage til barndommen, hvor noget af det bedste og hyggeligste ved julen og december var at være kreativ. Kan du ikke også huske dengang, du lavede dit helt eget julepynt og overfyldte dit værelse med det? Det skal I da gøre igen. Frem med glanspapiret og stjernestrimlerne, og kom så i sving med at flette alt det, I har lært. Glem nu ikke julemusikken.