7 challenges, du skal give din veninde på Roskilde Festival

Foto/ Shutterstock

author
Mathilde Brandborg

Du er garanteret allerede mentalt landet på Roskilde Festival. Der sker et eller andet i ugerne op til, hvor du for alvor oplever abstinenserne og nærmest glæder dig til den konstante lugt af tis og gammel øl. Det kribler og krabler i hele kroppen, for du ved, at du skal på en uges eventyr, men ved ikke, hvad der kommer til at ske af spontane og sjove oplevelser.
Det er jo ikke, fordi det er kedeligt at være af sted – eller fordi der ikke er nok at tage sig til. MEN! Hvis du alligevel synes, det er på tide at fyre lidt op under din veninde, som sidder og sover med en lunken pils i hånden, så kan du jo give hende et par challenges på Roskilde. De kommer her:

Snav en fyr med brune øjne

Vi starter blidt ud med en af de challenges, der burde være rimelig nem at udføre på Roskilde. Der er massere brunøjede fyre!

Læs også: Bucket list: 20 ting, du skal gøre med din veninde, når I er på festival

Undgå at bruge penge en hel dag

Roskilde kan godt være en dyr omgang for kontoen, men måske det kan afhjælpes lidt? Hvordan undgår man så lige at bruge penge EN HEL DAG? Det er der mange kreative løsninger på. Alt fra at hustle madrester til at charmere sig til en kold øl hos nabocampen.

Læs også: 15 ting, du ikke kan undvære, når du skal på Roskilde Festival

Drik en øl foran hvert bogstav ved Dreamcityskiltet

Det er ni øl, hvis du skulle være i tvivl. Det er nok til at få en god brandert op at køre. Husk vand!

Tis i et pissoir

Er det ikke også røvirriterende, at mænds mulighed for at lade vandet er så meget bedre end kvinders? Screw that shit! Din veninde kan garanteret godt squatte over sådan et pissoir dér.

Læs også: 9 personer deler deres værste festivalhistorier

Drik en Grandissimo på 120 sekunder

En Grandissimo er Gringo Bars mest voksne Daquiri på en halv liter. Den indeholder otte centiliter rom – og den vil sørge for en god beruselse OG en seriøs brainfreeze.

Læs også: 8 klamme drinks, du bør udfordre din veninde til at prøve

Få en gratis toast hos “Hjalte’s”

Hvis du hedder Hjalte, kan du få en gratis toast hos “Hjalte’s”. Det er bare skideærgerligt, at Hjalte er et drengenavn. Derfor skal du få din veninde til at finde en fyr, der hedder Hjalte, som kan skaffe en gratis toast til hende.

Byt tøj med en random under en koncert

Denne challenge er især fed, hvis din veninde får lov at iføre sig et eller andet fucked up kostume, fordi vedkommende hun bytter tøj med, har sådan et på.

Læs også: 5 jobs, du ikke ønsker at have som frivillig på en festival