7 gange, hvor ‘S, P eller K’ gik HELT galt

Foto/ Shutterstock

author
Rebeca Pons

Kan du huske, da du var barn og legede ‘S, P eller K’? Det var sjovt, ikke? Jo vildere konsekvenser, I fandt på, jo sjovere var det. Men nogle gange kunne det også bare gå HELT galt. Det kender syv personer i hvert fald til, og de har fortalt deres vilde historier til Whisper og Reddit .

Læs også: 15 sjove ‘Hvad vil du helst spørgsmål’ til din veninde

1. Tabte en tand

“Jeg fik engang så hård en lussing, at jeg tabte en tand og fik den ledeste hovedpine”
– Anonym

2. Flashede sin far

“Det var virkelig sent, og min veninde og jeg gik på gaden og legede ‘S, P eller K’. Jeg valgte konsekvens, og min veninde valgte, at jeg skulle flashe for den næste bil, der kørte forbi. Det viste sig så at være min far …”
– Anonym

3. Sandheden om det bedste knald

“Jeg var engang til en fest, hvor vi legede ‘S, P eller K’. En af pigerne valgte sandhed, og kæresten spurgte hende, hvem der har været hendes bedste knald. Pigen, der var virkelig fuld, var ALT for ærlig og svarede, at kærestens BROR havde været hendes allerbedste knald nogensinde. Han gik helt amok, og der sad vi så bare og var publikum til skænderiet. Det viste sig, at hun havde knaldet med broderen, inden de blev kærester.”
– tFalk

Læs også: Derfor siger man, at kærlighed gør blind

4. Spiste brugt kondom

“Jeg blev engang udfordret af en veninde til at spise et brugt kondom. Jeg ville få 300 kroner for det, så jeg gjorde det. Det smagte faktisk godt!”
– Anonym

5. Yoghurt fra navlen

“Under et spil ‘S, P eller K’ med en gruppe venner blev en af pigerne udfordret til at spise yoghurt fra en af fyrenes navle. Hun skulle lige overtales, men hun gjorde det. Hun brækkede sig dog med det samme – ud over fyren selvfølgelig!”
– Yobflobadob

6. Droppede kæresten

“Vi var alle virkelig fulde. En ven udfordrede sin kæreste til at snave med en anden pige. Det gjorde hun så. Awesome. Det kunne hun så åbenbart godt lide. De begyndte så at flirte og snakke helt vildt meget hele aftenen. Da festen var slut, endte de med at tage sammen hjem. Min ven (hendes kæreste) var ikke inviteret. Nogle uger senere droppede hun ham for at være sammen med hende pigen fra festen.”
– billbapapa

7. Alle fik forkølelsessår

“Alle mine venner blev engang udfordret til at spille ‘Flaskehalsen peger på’. Men det viste sig, at en af dem havde et forkølelsessår, der ikke helt var gået i udbrud endnu. Så efter festen havde de allesammen munden fuld af herpes.”
– stillusesAOL

Læs også: Sådan kan du hurtigt komme af med dit forkølelsessår