7 geniale gyserfilm, der er perfekte til en uhyggelig halloweenaften

Foto/ Shutterstock

author
Emilia Jacobsen

Er du på jagt efter gyserfilm til halloween? Så er du landet det helt rigtige sted. Vi har nemlig fundet de helt perfekte gyserfilm frem til dig, så du og veninden eller kæresten kan gøre jer helt klar til en uhyggelig halloweenaften. Er du klar til at blive skræmt fra vid og sans? Klik videre, og find ud af, lige præcis hvilke film I skal se.

Læs også: Her er de 6 bedste gyserfilm på Netflix

Trick ‘R Treat

Den her gyser er selvfølgelig med på listen, fordi det handler helt ægte om halloween! I filmen får du fortalt fem forskellige historier, der sker til halloween. Historierne vikles undervejs sammen, og der er altså gys i vente. Og ja ja, filmen er en smule gammel, fra 2007, men det gør den altså ikke mindre spooky.

Se den på Blockbuster.

Split

Manden bag filmen her er også manden bag “Den Sjette Sans”, som viiiiirkelig også er en god film og kan give et godt gys. “Split” er klam på den der HELT VILDT klamme måde. Ej, giver det overhovedet mening? Det, jeg mener, er, at den leger med en på en ubehagelig psykisk måde, og det gælder om at følge med – ellers misser du en del pointer undervejs. Der er i hvert fald garanti for, at du bliver skræmt.

Se den på C More eller Blockbuster.

It

Måske har du allerede nået at se den nye “It”. Stephen King står bag bogen, som filmen er baseret på, og hvis der er noget, han kan, så er det at skrive gys. “It” fra 2017 er et remake, men det gør ikke spor, for historien deri og måden, den er fortalt på, er helt fantastisk. Og er du bange for klovne? Så kan du godt skynde dig at pakke dig ind i dyne og puder, så du kan sætte dem for øjnene undervejs.

Se den på Netflix.

Hush

I denne gyser møder vi meget meget få karakterer, og det kan måske umiddelbart virke lidt underligt, men det er netop med til at gøre den ret scary. Du føler virkelig med hovedpersonen og bliver skræmt fra vid og sans mindst lige så meget, som hun gør.

Se den på Netflix.

Get Out

Så du “Get Out”, da den var i biograferne i starten af året? Ellers er det en perfekt gyserfilm til halloween. Bare rolig, du skal nok blive bange – sørg endelig for at holde nogen i hånden.

Se den på Viaplay.

Paranormal Activity

Du kommer til at blive SÅ bange, når du ser “Paranormal Activity”. Og det bliver kun værre, hvis du selv tror på overnaturlige kræfter. Det hele er simpelthen så virkeligt, og det er det, der er med til at gøre filmen så spooky.

Se den på Netflix.

Nattens dæmoner

Dæmoner er vist aldrig rigtig en god ting, og det er det heller ikke i filmen her. De er vildt klamme at se på, og så er der supergode chokeffekter i. Det er faktisk en helt perfekt gyserfilm til halloween – måske du skulle overveje at klæde dig ud som dæmon, hvis du skal til halloweenfest?

Se den på Netflix.