7 grunde til, at du burde drikke MERE snaps

Måske tænker du, at det ikke er fedt at drikke snaps. Men prøv lige at tjekke disse syv grunde til, at du faktisk burde drikke meget mere.

author
Anja Bruneskjold

Vi eeeelsker at drikke snaps! Hvem gør ikke det? Faktisk burde vi måske i virkeligheden drikke MEGET mere af det. Tjek bare disse syv grunde til, at vi alle burde drikke mere snaps, end vi gør.

1 Du bliver hurtigt fuld

Der findes da næsten ikke noget federe end at lalle rundt allerede én time efter, man er ankommet til julefrokost. Det er jo SÅ fedt konstant at klamre sig til væggene for at sikre sig ikke at falde.

2 Kommen er the shit

Måske har du aldrig kunnet lide kommen i for eksempel ost. Men smagen af kommen i snaps er jo såååå lækker. Jo mere snaps du drikker, jo mere elsker du pludselig kommen.

Læs også: 14 piger afslører: De VÆRSTE julegaver fra kæresten

3 Du sparer penge

Netop fordi du bliver så hurtigt fuld, så sparer du faktisk også ret mange penge på alkohol. Du behøver nemlig ikke at drikke særlig meget – du behøver altså kun at købe én flaske snaps. Det burde vist være mere end rigeligt.

4 Du bliver modig

Selvom du normalt er typen, der ikke opfører dig crazy, når du er til fest, så er det, som om snaps bare gør dig mere modig. Pludselig har du intet problem med at danse på bordene.

5 Du fortryder det IKKE

Niks! Aldrig! Hovedpine og moralske tømmermænd har INTET med snaps at gøre. Der er faktisk kun gode ting ved at drikke snaps. Har du måske nogensinde fortrudt, at du har drukket det? Næppe.

6 Det smager himmelsk

Du kan simpelthen ikke komme udenom, at snaps smager suuuperlækkert. Vi kan lige så godt være ærlige og sige, at vi nemt kunne drikke det morgen, middag og aften.

7 Du får en (u)forglemmelig aften

Yes, den er stensikker! Hvis du beslutter dig for at drikke mere snaps, kan du være sikker på, at din aften bliver skøn. Og du vil sleeeet ikke have problemer med at huske aftenens julefrokost ned til mindste detalje …

Mangler du ideer til drukspil til weekendens julefrokost? Måske skal du tjekke disse fem drukspil ud.