7 grunde til, at Nutella er bedre end sex

Foto/ Shutterstock

author
Emilia Jacobsen

Er du ægte Nutella-fan? Så behøver du måske ikke engang en liste med grunde til, at Nutella er bedre end sex. Det får du alligevel, og så kan du jo selv vurdere, om du er enig eller ej. Uanset hvad, skal du i hvert fald bare blive ved med at spise Nutella, og du må selvfølgelig også gerne blive ved med at have sex. Men Nutella er og bliver altså bare det bedste …

Psst! Glem ikke, at det hvert år er international Nutella-dag den 5. februar!

Læs også: Nu kan du få M&M’s med Nutella-smag

1 Garanteret nydelse

Når du har sex, ved du jo rent faktisk ikke, hvad udfaldet bliver. Kommer du overhovedet til at nyde det? Får du noget ud af det? Bliver det hyggeligt? Og ja, ved at spise Nutella er du altså bare ALTID garanteret nydelse.

2 Til at stole på

Nutella bliver bare aldrig en fuckboy. Du kan til hver en tid stole på dit Nutella-glas.

3 Altid til rådighed

Altså, det er jo ikke alle og enhver, der altid har sex til rådighed, men et glas Nutella kan man jo altid gå ned at købe. Nutella er der bare altid for dig, og du kan få fat på det 24/7.

4 Stor lyst

Sex kan altså nogle gange være lidt irriterende. Ja sorry, vi siger bare det, alle går og tænker. Det er bare ikke altid lige let at finde lysten til sex frem. Men lysten til Nutella? Det er jo en helt anden snak, for den lyst er stor, og den er der konstant.

5 Bedre smag

Hvis du helt frit kunne vælge, ville du så helst have den lækre smag af hasselnødder og chokolade? Eller ville du have smagen af syrlige kropsvæsker? Vi kender vist allerede svaret.

6 No need for pee

Yeeees, du behøver slet ikke at tisse, efter du har spist Nutella, som du jo bliver nødt til, når du har haft sex. Hvis hele glasset ryger ned, kan det godt være, du ender på toilettet alligevel af helt andre årsager. Men så var det vist også det værd …

7 Hvor som helst

Der er simpelthen ingen begrænsning for, HVOR du kan spise Nutella, og HVEM du kan spise det sammen med. Det er der måske heller ikke altid med sex, men hvis du ikke skal bryde loven, eller hvis du ikke bare skal snuppe hvem som helst, så er der vist alligevel nogle begrænsninger.

Læs også: Sådan laver du Kinderæg med Nutella-creme