7 mærkelige ting, du kun troede, DIN krop gjorde

author
Emilia Jacobsen

Føler du, at du har en mærkelig krop? Alle kroppe er forskellige, og det er nice! Men heldigvis er der også ting, der faktisk er ens ved vores kroppe. Det kan sagtens være ting, du faktisk kun troede, din krop gjorde. Jep. Bare rolig, nedenstående ting sker også for andre. Og du skal slet ikke være bange for, at din krop er unormal. Se bare her, hvilke mærkelige ting der er helt normale ved din krop. Se, om du kan genkende nogle af tingene, og vurder så, om du stadig føler, du har en mærkelig krop.

1 Du hiver lange hår ud fra ballerne

Oh yes, hvis du har langt hår eller har haft det, så ved du præcis, hvad vi mener. Det er som om, de der lange hår har det med at sætte sig liiige der, hvor det er allermærkeligst – mellem ballerne. Og du trækker og trækker og trækker i håret, og til sidst er det ude. Du er ikke den eneste.

2 Den ene side af dine skamlæber er længere end den anden

Når nu alle vores kroppe er forskellige, er flere dele af kroppen det selvfølgelig også. Og det gælder nemlig blandt andet vajayjay. Du finder seriøst ikke to, der er ens. Tværtimod ser de fuldstændig forskellige ud, og det er for eksempel helt normalt, at den ene side er længere end den anden. At det stikker lidt mere ud et sted. At der er fedt dernede. At den ene side mærkes anderledes end den anden. Jep, alt sammen normalt. Så det er altså ikke ensbetydende med, at du har en mærkelig krop – tværtimod.

3 Det klør dernede, lige inden du skal have menstruation

Du kender helt sikkert det med, at det klør dernede, når dine hår begynder at gro. Men kender du så til, at det klør dernede, lige inden du skal have menses? Din menstruation kan skabe uro i din pH balance, og det gør altså, at du bliver mere sensitiv dernede. Det virker mærkeligt, men der er ikke andet for at klø lidt, når det så klør.

4 Du føler dig ikke tørstig i flere dage ad gangen

Hvor meget vand er det nu, du skal have om dagen? To liter, siger man vist. Hmm, men hvorfor føler du dig slet ikke tørstig? Du ser andre tylle vand ned, men du kan slet ikke forstå, hvad der får dem til det, for du mærker ikke den tørst, de gør. Der er andre i samme båd. Men ved du hvad? Det gælder altså om at få drukket det vand, selvom du ikke føler dig tørstig. Det er vigtigt, og det nytter jo ikke, at du dehydrerer eller får det dårligt.

5 Dine prutter går over i din vajayjay

Du har garanteret aldrig fortalt det her til nogen, og derfor går du ud fra, at det kun sker for dig. Men næh nej, der tager du fejl. Nogle gange når du skal prutte, og sidder på en bestemt måde, kommer prutten pludselig gennem vagina i stedet. Ups. Og det bobler måske også helt? Tja, det er noget, de fleste har oplevet.

6 Du får pludselig et jag af smerte i brystet

Argh, du bliver altid så bange, når det sker, og tænker, at du har en mærkelig krop. Det føles som et lille niv eller jag i brystet, og du tænker selvfølgelig straks, at der er noget galt, eller at det er mærkeligt. Det er faktisk ret normalt og oftest ikke noget farligt blandt unge kvinder. Selvfølgelig skal du gå til lægen, hvis det sker for dig alt for ofte. Men hvis det er en gang imellem, er det højst sandsynligt noget, de fleste unge kvinder oplever.

7 Det gør ondt at drikke vand for hurtigt

Det er så underligt, synes du ikke? Hvis du tyller vand ned og synker og synker og synker, kan det pludselig gøre megaondt. Og det er som om, smerten ikke rigtig forsvinder med det samme. Hvad foregår der dog!? Det føles lidt som en krampe af en art, men det er altså også helt normalt.

Kilde: Girl