7 mærkelige ting, han har gjort ved sin penis

Tjek her, hvad en mand har gjort ved sin penis

author
Rebeca Pons

Du vil blive overrasket over de mærkelige ting, din kæreste har gjort ved sin penis. Du tror måske, du har set tingene komme. Men nej, ikke i din vildeste fantasi, kunne du have regnet dette ud. Tjek alle de skøre ting, han højst sandsynligt har gjort ved sin penis.

Læs også: 7 myter om penisser, du ikke burde tro på

1 Laver en hotdog

Han har helt sikkert på et tidspunkt lavet en hotdog af sine boller og penis. Altså, pakket sin penis ind mellem de to boller, så det basically ligner en ‘hotter’.

Kan den nå over til røven?

Han vil nok påstå, at det bare er, fordi han gerne ville se, om han rent faktisk kunne. Han ville faktisk ikke prøve at få den op i numsen. Ja ja, så siger vi det.

Bøje den

Men ikke bare bøje den – som i bøje den fuldstændig helt ekstremt. Det lyder ikke særlig rart, så hvorfor nogen gør det, er svært at forstå.

Sexting to the next level

Han har højst sandsynligt også prøvet at skrive en SMS med den. Men han fandt sikkert ud af, at det var en umulig opgave. Men han prøvede da.

Strækøvelser

På et tidspunkt i hans liv, har han prøvet at lave strækøvelser i en periode for at finde ud af, om den så ville blive længere. Det gjorde den ikke.

Kan den være her?

Hvis han er den nysgerrige type, har han helt sikkert også prøvet at stikke den alle mulige mærkelige steder hen, bare for at finde ud af, om den kunne være der. Det kunne for eksempel være i toiletruller. Jo færre ting den kan være i, jo bedre har han det selvfølgelig.

Gemme den mellem benene

Look at me, I’m a girl!

Kilder: Cosmopolitan, TheChive