7 personer afslører de mest SINDSSYGE ting, de har gjort for at få opmærksomhed

Foto/ Shutterstock

author
Rebeca Pons

Eeeelsker du, når du får opmærksomhed? Måske du endda craver opmærksomheden? Det kender de her syv personer ALT til. De har nemlig til Whisper og Reddit afsløret nogle af de vildeste og mest sindssyge ting, de har gjort for at få opmærksomhed. Historierne vil få dig til at tænke ‘Say whaaaat!?, og måske vil de ting, du selv har gjort, pludselig føles ligegyldige.

Læs også: 6 klamme ting, vi alle gør om natten

1. Falsk graviditet

“Jeg fakede engang en graviditet for min ekskæreste, så han ville tale med mig igen. Nu er jeg nervøs for, at jeg har jinxed min fertilitet og mine muligheder for nogensinde at blive ægte gravid.”
Anonym

2. Postede fræk video

“Jeg ville have opmærksomhed, så jeg postede en video på Instragram, hvor jeg tog alt mit tøj af. Desværre glemte jeg, at flere familiemedlemmer også fulgte mig.”
Anonym

Læs også: 5 tidspunkter, hvor du skal være helt ærlig over for dine veninder

3. Veninden der (ikke) begik selvmord

“Jeg løj over for mine venner og sagde, at en veninde, der ikke gik på skolen, havde begået selvmord. Det var løgn. Jeg sagde det KUN for at få opmærksomhed.”
Anonym

4. Nyt look

“Jeg barberede mig skaldet. Jeg har altid haft langt, flot hår, så det var en meget drastisk ændring. Men hey, jeg fik opmærksomhed.”
TeamTywinAllDay

Læs også: 8 morbide tanker, der er helt normale at have

5. Ikke rigtig syg

“Jeg fakede, at jeg blev VIRKELIG dårlig, så jeg kom på hospitalet. Det var kun, så jeg kunne få opmærksomhed fra min kæreste.”
Anonym

6. Blev faktisk ikke voldtaget

“Jeg var virkelig langt ude, da jeg gik i gymnasiet. Jeg løj om at være blevet voldtaget. Det var ikke sådan, at jeg havde lavet en falsk anmeldelse. Det var bare noget, jeg gik og sagde, fordi jeg ville have opmærksomhed. Jeg ville ønske, jeg kunne gøre det om, men jeg har fået psykologhjælp.”

7. Blev stofmisbruger

“Jeg begyndte at tage heroin, så jeg kunne blive ved med at få opmærksomhed fra min kæreste, der var stofmisbruger. Jeg var kun 15 år, men har heldigvis været clean i ni år nu.”
Machokatracho

Ved du ikke, hvordan du får hans opmærksomhed? 12 kvinder afslører deres bedste tips lige her.