7 piger afslører deres SKØRESTE vaner

Er du også en af dem, der har en masse skøre vaner? Det kender vi alle. Se bare, hvis disse syv piger fortæller.

author
Anja Bruneskjold

Der findes masser af dårlige og skøre vaner. Men det er altså langt fra dem alle, der for eksempel kan ødelægge dit parforhold. Nogle er bare VIRKELIG dårlige … Men disse syv piger afslører nu nogle af deres SKØRE vaner. Kan du mon nikke genkendende til nogle af dem?

1 Skyller glasset tre gange

“Hvis jeg skal have noget at drikke, så sørger jeg ALTID for at skylle glasset tre gange, inden jeg drikker af det. Hvis jeg er ude at spise, går jeg ud og skyller. Ellers drikker jeg bare ikke noget.”

2 Jorden er giftig

“Jeg undgår ALTID stregerne på fortovet, og så prøver jeg at se, om jeg kan få et eller to skridt til at passe ind i en fortovssten.”

3 Tænd, sluk, tænd, sluk …

“Jeg har et eller andet med stikkontakter. Mest derhjemme … Hvis lyset er tændt, så SKAL knappen vende en bestemt vej. Og hvis der er to stikkontakter ved siden af hinanden, må det kun være i den ene side, at stikkontakten står sådan. Ellers kan jeg ikke holde ud at være i rummet.”

4 ELSKER lige tal

“Jeg har nogle skøre vaner og ting, jeg gør. Hvis jeg kører bil, så skal lydstyrken på radioen for eksempel ALTID stå på et lige tal. Hvis ikke, så irriterer det mig SÅ meget. Hvis andre justerer på radioen, mens vi kører, kan jeg godt finde på at justere tilbage.”

Læs også: 5 lugte fra din vajayjay, der afslører noget om dig

5 Rydder op i supermarkedet

“Jeg arbejder til daglig i en butik. Og hvis jeg er ude at handle i en anden butik, kan jeg simpelthen ikke have, at tingene står omvendt eller på hovedet. Det er en ret dårlig vane.”

6 SKAL have vand på begge hænder

“Jeg kan ikke lide følelsen af kun at have den ENE hånd våd. Så hvis jeg for eksempel har rørt ved et eller andet, og jeg gerne vil skylle min hånd, så er jeg nødt til at skylle begge hænder.”

7 Drikker MEGET vand inden sengetid

“Jeg lider af OCD, så der er nogle ting, der er ret tvangsagtige. Hvis jeg ikke gør nogle bestemte ting, får jeg angst. Jeg skal for eksempel ALTID drikke en halv flaske vand inden sengetid. Det er ret irriterende, fordi jeg altid skal op midt om natten for at tisse.”

Læs også: 8 hemmeligheder, kvinder aldrig fortæller deres mænd