7 piger fortæller om de FEDESTE ting ved at dyrke sport

Det er fedt at dyrke sport! Læs her, hvad syv piger fortæller om det.

author
Anja Bruneskjold

Der er rigtig mange, der eeeelsker at dyrke sport. Og det forstår vi godt, for det er jo noget af det sjoveste. Desværre viser en amerikansk undersøgelse, at op mod halvdelen af alle piger faktisk helt stopper med at dyrke sport under puberteten. Vi synes, det er SÅ ærgerligt, for der er jo virkelig mange fede ting ved at dyrke sport. Og derfor bakker vi i den grad også op om Always’ #LikeAGirl-kampagne, som blandt andet sætter fokus på alle de fede ting ved at dyrke sport, turde fejle (og være ligeglad!) og springe ud i nye ting.

Noget af det fedeste ved at dyrke sport er for eksempel at komme til stævner og være sammen med en masse andre. Og derfor har Always været med til at arrangere 78 #LikeAGirl camps, som i løbet af 2018 løber af stablen i Danmark. Vi har besøgt nogle af de mange camps, og pigerne, der var af sted, havde kun gode ting at sige om det at dyrke sport. Se bare her!

Læs også: 5 situationer, hvor du ofte glemmer, hvor nice du er

1 Man bliver bedre

“Man får spillet en masse sammen med sine venner. Og ALLE er venner! På campen snakker man med en masse nye. Og så bliver man måske også bedre til den sport, man i forvejen går til.”

– Emilie

2 Man får det der pust …

“Man får nye venner. Og så er det også sjovt, når man får det der pust indeni, når man lige har dyrket sport. På campen er det sjovt at møde nye mennesker og få nogle nye trænere.”

– Alma

3 Man lærer nye at kende

“Det er sjovt, at man mødes med sine veninder og bare spiller. På campen er det sjovt at spille med nogle, man ikke har spillet sammen med før – og så lærer man også nogle nye at kende.”

– Emma 

4 Det er sjovt at vinde

“Venskaber, blive bedre til sin sport og komme ud til stævner … Det er sjovt. Og så er det også sjovt at vinde pokaler. På campen får man nye venner og bliver bedre. Vi laver andre ting i forhold til normal træning. Vi spiller for eksempel i længere tid – og så spiser vi aftensmad sammen.”

– Victoria

5 Man får nye venner

“Sporten er sjov. Og man får også nye venner, når man starter til en ny sport. På campen er der også nogle, man ikke kender – men så lærer man dem jo bare at kende.”

– Alberte

6 Det er sjovt at være til stævne

“Man sover tit sammen, og det er rigtig hyggeligt at være sammen med sine venner. Det er rigtig sjovt at være til stævne – og her på campen er der alle mulige nye ting, man kan prøve. Måske finder man ud af, at man for eksempel også er god til håndbold, selvom man aldrig har prøvet det før. Og så kan man måske begynde at gå til det.”

– Masha

7 Det er sjovt at lære noget nyt

“Det er sjovt at lære nogle nye at kende, spille kamp og komme alle mulige forskellige steder hen. På campen prøver man nye ting – det er sjovt at lære noget nyt.”

– Lina

Annonce for Always