Annonce

7 supernice ting ved at være pige

Hvad er særligt nice ved at være pige? Always sætter med deres LikeAGirl-kampagne fokus på, at det er fedt at være pige.

author
Anja Bruneskjold

Det kan godt være, at det ikke altid virker superfedt at være pige. Men det kan måske i virkeligheden have noget at gøre med, at folk virkelig ofte siger en masse nedladende ting til piger. Ting, som de i virkeligheden slet ikke burde sige.
Always sætter med deres #LikeAGirl-kampagne fokus på, hvor fedt det er at være pige. Og det er det virkelig også! Alle de her tanker og fordomme omkring at gøre ting ‘som en pige’, for eksempel kaste ‘som en pige’ eller løbe ‘som en pige’, skal da bare smutte langt væk. Hvorfor skal det dog have en negativ klang? Det gør Always heldigvis op med.

Der findes jo uendelig mange nice ting ved at være pige … Og selvom piger og fyre jo egentlig kan det samme, så er der alligevel nogle situationer, hvor det er ekstra fedt at være pige – se bare de her syv ting.

Læs også: 5 situationer, hvor du ofte glemmer, hvor nice du er

1 Vi kan føde børn

Yes, de fleste kvinder, der har født, siger, det gør ondt. Og det tror vi godt på. Men hvor fedt er det ikke lige, at vi kan få en baby til at vokse inde i maven på os? Vi synes, det er ret sejt, at vi kan skabe et menneske. Okay, med liiiidt hjælp fra fyrene. Men det er altså også kun meget lidt.

2 Vi får flere orgasmer

Noget, der er virkelig nice ved at være pige, er, at vi kan få orgasmer flere gange i træk. Når fyren enten får udløsning eller orgasme, er det, som om han ikke rigtig kan mere. Han er på en eller anden måde bare færdig med at have sex. I hvert fald for en stund. Sådan er det ikke med piger. Det er, som om vi kan få uendelige orgasmer.

3 Vi elsker fælles toiletbesøg

Vi føler os faktisk ret heldige. Vi eeelsker at gå på toilettet sammen, for det er her, vi får delt vores inderste hemmeligheder og lige får vores bedste venindes vurdering af de SMS’er, vi netop har sendt til vores crush. Det er naturligvis ikke sådan, at fyre slet ikke kan lide at gå på toilettet sammen med andre. Vi hører ligesom bare ikke rigtig om det … Men egentlig vil vi gerne slå et slag for fælles toiletbesøg. For det ER faktisk ret hyggeligt.

4 Vi har bryster

Det er ikke, fordi det i sig selv er supernice at have bryster, for det er ligesom bare en del af kroppen. Men det er nu altså ret vildt, at vi kan producere babymad i dem. Så hvis der er noget, der er nice ved at være pige, så er det da, at vi (hvis vi altså lige har født) altid har babybad lige i nærheden. Win!

5 Vi lever længere

Den er god nok. Det er ikke bare noget, man siger. Piger lever nemlig længere end fyre. Det er naturligvis ikke fedt, at vi ikke lever lige lang tid, men det er trods alt meget nice, at vi lever længe. I følge tal fra Danmarks Statistik, så bliver piger i gennemsnit 82,9 år, mens fyre bliver 79,0 år gamle.

6 Vi har menstruation

Det kan godt være, du umiddelbart ikke synes, at menstruation er det fedeste. Men udover at menstruationen er en del af den kvindelige cyklus, som gør, at vi kan få børn (og det er fedt!), så kan vi faktisk også “udnytte”, at vi hver eneste måned har smerter ved at bede kæresten hente is og chokolade. Og hvad vi ellers ønsker os …

7. Vi har bedre lugtesans

Og vi har faktisk også bedre smagssans. Så selvom vi måske i højere grad kan lugte og smage dårlige ting, så kan vi jo også både lugte og smage alt det gode. Det betyder jo altså, at vi piger ret ofte kan nyde duften af vores livretter OG smage hver eneste lækre ingrediens. Mums!

Annonce for Always