7 tegn på, at din mor er din bedste veninde

Den bedste mor er DIN mor, og derfor findes der tegn på, at I er bedste veninder

author
Emilia Jacobsen

Din mor er og bliver altid den bedste, og det er uanset, hvor gammel du er. Den bedste mor i verden er jo DIN mor. Derfor bliver din mor tit din allerbedste veninde – måske endda helt uden du ved det. Hvis du kan genkende nedenstående tegn, så er der nok noget om det.

LÆS OGSÅ: 8 spørgsmål, du skal stille din mor, inden du bliver 25

Derfor er hun den bedste mor i verden

1 Du kan fortælle hende alt

Der er ikke det, du ikke kan fortælle din mor. Hun lytter ALTID. Om det så bare handler om en dum dag, hvor du bare har brug for at komme ud med det hele. Eller om det handler om et af de svære valg i livet. Du kan fortælle hende ALT.

2 Du snakker med hende flere gange om ugen

…og oftest hver dag. Måske snakker I i telefon hver dag, måske skriver I bare sammen. Men det er sjældent, hvis ikke aldrig, at der går en dag, uden I hører fra hinanden. I kan simpelthen ikke undvære hinanden og MÅ derfor lige catche up hen ad dagen og ugen.

3 Hun giver dig let grineflip

Der er ingen som din mor, der kan få dig til at grine. Og hun ved det. I har kendt hinanden hele dit liv, og det gør, at hun ved præcis, hvad der får smilet frem hos dig. Du sidder sikkert nu og tænker tilbage på en af de mange stunder, hvor I har været flade af grin over en af hendes dårlige jokes.

4 I kender hinanden ud og ind

Der er ingen, der har kendt dig længere tid, end din mor. Fra du har ligget ni måneder inde i hendes mave, til hvor du er i dag. Det er noget helt specielt, og derfor kender hun dig også bedst. Det er en fordel, fordi hun kan hive ting ud af dig, du måske ikke selv vidste, du havde brug for, blev talt om. Hun kan altid få dig i godt humør, men hun ved også altid, hvornår hun bare skal være stille.

5 Hun vil gøre alt for dig og omvendt

Hvis hun bad dig om at løbe et marathon, ville du gøre det. Okay, det var måske lidt for bogstaveligt, men you get the point. Hendes skulder er altid til rådighed, hvis du er ked af det, og hun vil med glæde køre 50 kilometer eller endnu mere, for at du får det godt igen.

6 I kan sagtens nyde hinandens selskab i stilhed

I behøver ikke altid at plapre løs, selvom det er det, I er bedst til. At nyde hinandens selskab i stilhed er en evne, der er rigtig meget værd. Det viser, at stilhed ikke altid er akavet, men faktisk også kan være noget så hyggeligt.

7 I kan ikke undvære hinanden

Den ene kan ikke uden den anden og omvendt. Det er simpelthen et umuligt scenarie. Derfor går der aldrig lang tid imellem, I ser hinanden. Og når der af naturlige årsager går lang tid, føles det som tre gange så lang tid, som det i virkeligheden er.

Hvad med at arrangere en mor-datter dag sammen med den bedste mor i verden? Få inspiration her.